Opel Mokka X şimdiden 100 bin sipariş ile Başarı Hikayesine Devam Ediyor

Ototeknikveri     25 Aralık 2016 04:30

Yeni Opel Mokka X sipariş defterleri açıldıktan sadece altı ay sonra, başarısını kanıtladı. Avrupa çapında 100 bin müşteri Opel serisinin bu üçüncü en önemli modelini tercih etti.

Opel Mokka X şimdiden 100 bin sipariş ile Başarı Hikayesine Devam Ediyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mokka X, Mayıs ayı sonunda ilk Avrupa ülkelerinde siparişe açıldı. Eylül ayında yavaş yavaş tüm Avrupa bayilerine adım attı ve kendini kanıtladı. Örneğin Almanya'da Mokka X, zorlu rakiplerini geride bırakmayı ve hatta Kasım ayında SUV piyasasında birinci sırayı almayı başardı. Buna ek olarak, Opel'in en çok satan modelleri arasında bulunan Mokka X otomobillerin yarısından fazlası en yüksek donanım seviyesinde (Innovation) sipariş edildi.

Mokka X, Opel'in özgün bir karakter, gelişmiş tasarım, güçlü performans, güncel teknoloji ve bağlanabilirlik arayan yeni müşteri gruplarına girmesine yardımcı oldu. Sağlam duruşlu dış görünüm, otomobilin off-road maceraları için hazır olduğunu yansıtırken, iç kabin ise şık, zarif ve rahat. Full-LED farlar, son derece modern Opel Eye ön kamera, ayrıca akıllı telefon entegrasyonu ve kişisel bağlantı ve servis asistanı Opel OnStar'ı da kapsayan multimedya sistemi modelin öne çıkan teknolojik özellikleri arasında yer alıyor.

Satış ve Satış Sonrasından Sorumlu Başkan Yardımcısı Peter Christian Küspert, Opel'in popüler modeli ile ilgili yaptığı açıklamada "Mokka, Opel için bir başarı hikayesi. 2012 yılının sonunda piyasaya sürülmesinden bu yana 670 bin sipariş aldık. Başarılı yarı kompakt SUV ile daha çok erken aşamalarda bile müşterileri etkiledik. Yeni Mokka X bunun için biçilmiş kaftandı. Gelecek yıl, bu önemli segmentte yeni CUV'lerimiz olan Crossland X ve Grandland X'i piyasaya sürerek daha da yükseleceğiz" dedi.

Crossland X ve Grandland X, 2016'dan 2020 yılına kadar 29 yeni modelin piyasaya sürülmesini kapsayan Opel'in büyük ürün atağının bir parçası. 2017'de yedi yeni model daha piyasaya çıkacak, böylece firma tarihinin en çok yeni ürün çıkartılan dönemi başlayacak. Avrupa'da SUV/CUV piyasası 2007'den 2017'ye tam üç kat büyüdü, bu da Opel'in yeni CUV'lerinin patlama yaşanan bir segmente gireceği anlamına geliyor.

Son Güncelleme : 26 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo