Porsche Exclusive'den sportif Panamera Turbo Executive

Ototeknikveri     27 Aralık 2016 10:35

2016 yılı biterken Porsche Exclusive bütün marifetlerini sergilediği Panamera Turbo Executive modelinin görüntülerini ve detaylarını yayınladı.

Porsche Exclusive'den sportif Panamera Turbo Executive
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Panamera Executive serisi ilk olarak "Executive" versiyonu ile Kasım ayında Los Angeles Otomobil Fuarı'nda tanıtılmıştı. Şimdi ise Panamera Turbo Executive 150 mm daha uzun aks aralığı ve lüks özellikleri ile dikkat çekecek, seriye sportif bir hava katacak. Otomobilin dış cephesi Carmine Red (Karmin Kırmızısı) renginde. Opsiyonel SportDesign paketi ile yeni bir difüzör, kaporta rengiyle uyumlu egzoz çevreleri ve gümüş - siyah tekerlekler sunuluyor. İç kabinde kırmızı ve siyah tonlarını birleştiren tema iki farklı versiyonla devam ediyor. İlk versiyonda koltuklar, kapı panelleri ve konsolun alt kısmı kırmızı deri kaplı. İkinci versiyonda ise orta konsol, konsol ve kapı panellerinden parlak kırmızı bir şerit geçiyor ve şık siyah deri kaplama sunuluyor.

 

Panamera Turbo Executive'in gücü, standart model ile aynı turboşarjlı 4.0 litrelik V8' motordan geliyor. Bu motor 550 HP güç çıkışına sahip. Uzatılmış aks mesafesi, yumuşak kapanan kapılar, arkadan çekişli sürüş, ön ve arkada uyumlanabilir havalı süspansiyon, ısıtmalı koltuklar ve geniş panoramik kabin Turbo Executive'i özel kılıyor.

Son Güncelleme : 28 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo