Suzuki, Japonya'da yeni Swift kompakt otomobilini tanıttı

Ototeknikveri     28 Aralık 2016 02:46

Suzuki Motor Corporation, tamamen yeni Swift kompakt otomobilin 4 Ocak 2017'de Japonya'da satışa sunulacağını açıkladı.*

Suzuki, Japonya'da yeni Swift kompakt otomobilini tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Swift, Suzuki'nin amiral gemisi kompakt modeli ve 2004 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana dünya çapında 5.3 milyon adet satıldı**. Benzersiz ve sportif tasarımı ile üstün sürüş performansı ve düşük yakıt tüketimine sahip olan model, SHVS yarı hibrit sistem, yakıt tasarruflu 1.2 litrelik DUALJET yüksek termik verimlilikte motor ve hafif ve güçlü yeni nesil "HEARTECT" platformu ile geliyor.

RS versiyonu güçlü hızlanma hissi veren sürüş performansı ve mükemmel yakıt verimliliği için 1.0 l BOOSTERJET direkt enjeksiyonlu turbo motor ve altı ileri otomatik şanzıman kullanıyor.

XG hariç tüm versiyonlar için sunulan isteğe bağlı "Güvenlik Paketi", Suzuki modellerinde ilk kez çift sensörlü fren desteği (DSBS), monoküler kamera ve lazer sensörlü çarpışma önleme sistemi ve otomobilin çevresine göre uyum sağlayabilen otomatik uzun far asistanı ile birlikte sunuluyor. Pakette yer alan diğer özelliklerden biri de otomobilin önündeki diğer taşıtla arada belirli bir mesafeyi koruyan uyumlanabilir hız sabitleme sistemi (ACC). Güvenlik donanımı ve sürüş yardımı sistemleri de dahil, Swift her yönüyle büyük ölçüde gelişti.

Suzuki'nin küresel amiral gemisi kompakt otomobili inovatif stili ve yüksek sürüş performansıyla Japonya dışındaki piyasalarda da sunulacak. Denizaşırı piyasalar için sunulacak, global taleplere uygun şekilde tasarlanmış model Mart 2017'de Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.

* Haberde verilen tüm özellikler Swift'in Japonya versiyonu için geçerlidir.

** Kasım 2016 sonuna kadarki toplam kümülatif satışlar (Suzuki'nin dahili araştırmasına dayalı).

Son Güncelleme : 28 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo