Volkswagen'den CES 2017'ye özel mobil uygulama

Ototeknikveri     03 Ocak 2017 12:24

Volkswagen, 5 - 8 Ocak 2017 tarihleri arasında Las Vegas'ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'na (CES) özel, ziyaretçilerin geleceği interaktif bir şekilde deneyimleyebileceği bir APP getiriyormobil uygulama çıkarttı. Uygulama App Store'dan (iOS) ve Google Play'den (Android) indirilebiliyor.

Volkswagen'den CES 2017'ye özel mobil uygulama
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fuara katılan ziyaretçiler, uygulama aracılığı ile, sadece Volkswagen kullanıcı kimliklerini kullanarak Volkswagen standında geleceğin teknolojilerini deneyimleyebilecek. Uygulama Volkswagen ekosistemi içerisinde gelecekte insan, otomobil ve çevrenin nasıl etkileşim içerisine gireceğini yansıtacak. 2017 CES'de, Volkswagen kullanıcılara ve ihtiyaçlarına odaklanıyor. Gelecekte kullanıcılar tüm mobilite ve multimedya hizmetlerini kişisel Volkswagen kullanıcı kimlikleri ile Volkswagen Ecosystem dijital platformunda kullanacaklar. Bu sayede kişisel ayarları kaydetmek, üçüncü parti kaynaklardan hizmetleri entegre etmek ve bunları istenilen yere taşımak kolaylaşacak. Volkswagen kullanıcı kimliği sayesinde, kullanıcı hangi Volkswagen otomobile adım atarsa atsın (kişisel otomobil veya kiralık) en sevdiği müzik çalmaya başlayacak, ekran tercihlerine göre yapılandırılacak ve koltuk ayarları otomatik yapılacak. Volkswagen böylece tamamen yeni bir kullanıcı deneyimi yaratıyor.

 

Ziyaretçiler Las Vegas'ta Volkswagen Ecosystem'i deneyimleyebiliyor. Volkswagen CES uygulaması, kişisel bir dijital deneyimi temsil ediyor. Fuar ziyaretçileri, etkinlik için kendilerine atanacak geçici Volkswagen kullanıcı kimliği ile uygulamanın sunduğu işlevleri deneyebilecek. Örneğin ambiyans aydınlatma ayarları yapılabilecek. Connected Car ile ziyaretçiler kişisel dijital dünyalarını canlı deneyimleyebilecekler.

 

Kişisel bağlanabilirliğin yanı sıra, Volkswagen ayrıca dokunmatik ve jest kontrolünün ötesine geçen geleceğin sezgisel kontrollerine de göz atmamızı sağlıyor. Otomotiv devi bu fuarda vizyoner I.D konsept otomobilini de Amerikan kamuoyuna ilk kez tanıtıyor.

 

Volkswagen CES 2017 uygulaması, bağlanabilirlik kişisel bir dijital deneyim haline dönüştüğünde neler olacağını görmemizi sağlıyor.

 

Uygulamanın doğrudan indirme bağlantısını burada bulabilirsiniz:

Https://play.google.com/store/apps/details?id=de.vwn.ces2017ecos

Https://itunes.apple.com/us/app/vw-ces-2017/id1186374507

 

Son Güncelleme : 03 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo