2017 Mercedes-Benz GLA'dan ilk fotoğraf

Ototeknikveri     03 Ocak 2017 11:26

BMW X1'in güncellenen rakibi 2017 Mercedes-Benz GLA yeni tasarımı ve yükseltilen oturma pozisyonu ile Detroit Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.

2017 Mercedes-Benz GLA'dan ilk fotoğraf
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2017 Mercedes-Benz GLA, önümüzdeki hafta Detroit otomobil fuarında tanıtılmadan önce bir fotoğrafla karşımıza çıktı. Farlar inceltilip, tamponlarda yan ızgaralar yerlerini sis lambalarına bırakırken, otomobilin burun kısmında yeni ön panjur görülüyor. Değişiklikler, otomobilin tasarımını, temelinde bulunan standart A-Serisi modeli ile daha uyumlu hale getiriyor. Son yayınlanan görselde fazla ayrıntı yok ancak önceki casus fotoğraflardan otomobilin sürüş yüksekliğinin artırıldığını, SUV tarzı sert bir duruşa sahip olduğunu biliyoruz. Görsel yeniliklerle birlikte, güncellenen GLA'da, ayrıca multimedya sisteminde Apple Carplay ve Android Auto entegrasyonu ve yeniden tasarlanan bir dokunmatik ekran bulunacak.

 

Şu an piyasada olan model benzinli 200, dizel 180d, dizel 200 d, dizel 220 d ve benzinli 250 versiyonlarında turboşarjlı dört silindirli motorlarla sunuluyor. Yeni GLA'nın da bu seçenekleri sunması ancak her motorun yakıt ekonomisinin iyileştirilmesi ve daha fazla güç sunması bekleniyor. Serinin en üzerinde yer alacak AMG GLA 45'te, 376 hp üreten turboşarjlı dört silindirli 2.0 litrelik motor yine yer alacak.

 

2017 GLA, önümüzdeki aylarda satışa çıkmadan önce 9 Ocak'ta Detroit'te tanıtılacak. Şu anda piyasada olan modelin fiyatı ülkemizde 174.300 TL'den başlıyor, yeni modelde fiyatlar bir miktar artacak.

Son Güncelleme : 04 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo