Kia yeni Picanto'nun ilk fotoğraflarını yayınladı

Ototeknikveri     05 Ocak 2017 02:53

Kia Motors, en çok satan otomobillerinden biri olan Picanto'nun yeni üçüncü nesline ait ilk görüntüleri yayınladı.

Kia yeni Picanto'nun ilk fotoğraflarını yayınladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

- Kia, yeni Picanto'nun genç ve enerjik tasarımını ortaya koyuyor

- Kompakt A-segment boyutlarda iddialı duruş

- Dünya prömiyeri 2017 Cenevre Otomobil Fuarı'nda yapılacak

 

Kia Motors, en çok satan otomobillerinden biri olan Picanto'nun yeni üçüncü nesline ait ilk görüntüleri yayınladı. Namyang (Kore) ve Frankfurt'daki (Almanya) Kia tasarım merkezleri tarafından hazırlanan yeni Picanto, A segmentine genç ve enerjik bir karakter katıyor. Kia'nın sportif 'GT-Line' spesifikasyonu ile tanıtılan yeni model, cesur çizgileri ve ustaca şekillendirilmiş yüzeylerle iddialı bir otomobil. 15 mm daha uzun bir aks mesafesi (2,385 mm ila 2,400 mm) tekerleklerin arasını da açarak daha özgüvenli bir duruş yaratıyor. Picanto'nun renk paleti, otomobilin öne çıkmasını sağlamak için tasarlanmış koyu renk tonlarıyla, her zamankinden daha canlı.

İçeride, Picanto'nun yüksek teknoloji konforu, kullanım kolaylığı ve güvenlik özellikleri paketi, modern ve rafine edilmiş yeni kabin tasarımının altını çiziyor. Kabinin merkezinde yeni bir 'kayan' dokunmatik multimedya sistemi, en yeni araç içi teknolojiyi yolcuların kullanımına sunuyor.

Yepyeni Picanto'nun alıcıları, segmentteki rakiplerine göre daha fazla kabin ve kargo alanı ile daha akıllıca boyutlandırma verimliliğine sahip olacaklar. Genişletilmiş aks mesafesine rağmen, Picanto karakteristik olarak kompakt boyutlarını koruyor. Daha kısa bir ön çıkıntı ve daha uzun arka çıkıntı ile, tamamen yeni olan model, yerine geldiği nesil ile aynı uzunluğa (3,595 mm) sahip.

Kia, Mart ayında 2017 Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı'nda ilk kez yeni Picanto'yu dünyaya tanıtacak ve 2017 İlkbaharında satışa sunacak.

Son Güncelleme : 05 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo