2018 Opel Corsa kış testinde kameralara yakalandı

Ototeknikveri     06 Ocak 2017 02:37

Yeni nesil Opel Corsa ikinci kez görüntülendi. Casus fotoğrafçılar otomobili Kuzey İsveç'te kış testleri sırasında yakaladı.

2018 Opel Corsa kış testinde kameralara yakalandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Opel'in bugünkü modeli temelde 2006'da piyasaya sürülmüş, güncellenmiş bir model olması nedeniyle, mevcut Corsa'nın artık yeni nesil ile değiştirileceği bir sır değildi. Yeni nesil Opel Corsa, mevcut modelle karşılaştırıldığında, biraz daha geniş bir kabin ve daha az ağırlık sağlayacak yeni bir platform üzerine kurulacak. Bazı haberlere göre, söz konusu platform, daha büyük Astra'da bulunan platformun küçültülmüş bir versiyonu olabilir. Test otomobili, yeni Corsa'nın nihai şeklini meraklı gözlerden uzak tutmak için ağır kamuflajla kaplanmış ve erken geliştirme evresinde. Yine de, genel tasarımın mevcut Astra'ya yakın olduğunu görüyoruz. Ön kısımda çoklu aydınlatma elemanlarıyla daha agresif ve ayırt edici bir görünüm ve arka kısımda ince farlar bulunuyor.

 

İç kabinde, daha kaliteli materyaller, daha iyi bir tasarım ve en yeni multimedya çözümleri yer alacak. Opel ayrıca, -giriş seviyesi benzinliler dışında- hepsi turboşarjlı üç ve dört silindirli benzinli ve dizel motorlar sunacak. Performans odaklı OPC versiyonu devam edecek ve turboşarjlı 1,6 litrelik benzinli motorla sunulacak.

 

Yeni nesil, rakiplerinin çoğunun aksine, üç ve beş kapılı olarak iki formda sunulmaya devam edilecek. Opel aynı zamanda dört kapılı bir sedan versiyonu üzerinde çalışıyor ancak bu muhtemelen Avrupa dışı için, örneğin Buick markası altında sunulacak olan Çin gibi pazarlar için geçerli.

 

Yeni Opel Corsa'nın 2018'den önce piyasaya çıkması beklenmiyor; bu da ilk tanıtımın 2017 yılının sonlarına doğru yapılacağı anlamına geliyor.

Son Güncelleme : 06 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo