2018 Ford F-150, dizel motor, taze stil ve yeni teknolojilerle geliyor

Ototeknikveri     08 Ocak 2017 09:32

Ford F-150 sadece Amerika'nın en çok satan kamyoneti değil, aynı zamanda son 40 yıldır ülkenin her kategoriden en çok satan taşıtları arasında. Bu önemli bir modele yapılan güncellemeler Ford için oldukça kritik.

2018 Ford F-150, dizel motor, taze stil ve yeni teknolojilerle geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2018 model yılı için F-150, güncellenen stili, geliştirilmiş güvenlik sistemleri ve yeni güç aktarma organı seçenekleri ile geri dönüyor. Tüm özellikleriyle Ford'un hafif ticari, tam boy pikap kamyoneti rakiplerinin yanında çekici bir tercih. Fotoğraflarda görüldüğü üzere, 2018 Ford F-150 yeni farlar ile çevrili yeni bir ön panjur tasarımı yenilenen bir tampona sahip. Arka tampon, bagaj kapağı ile birlikte yeniden tasarlandı ve giriş seviyesi XL modelinden en üstte yer alan Limited modeline kadar tüm seviyelerde tasarım değişikliklerinden yararlanılabiliyor. Modelle birlikte yenilenen jant tasarımları da sunuluyor ancak asıl büyük haber, güncellenen alüminyum kaportanın altında, yeni tekerleklerin arasında. F-150 serisindeki en önemli yenilik 3.0 litre Power Stroke dizel motorun gelişi.

 

Benzinli EcoBoost motorlar da - 2.7 ve 3.5 litre arası silindir hacimleri ile - yenilendi. Standart 3.3 litre V6 motorun piyasadaki versiyon gibi 282 hp güç çıkışı ve 343 Nm tork ile ancak daha gelişmiş yakıt verimliliği ile sunulması bekleniyor. 5.0 litre V8 motor da revize edildi ayrıca tüm yenilenen motorlar segmentte ilk kez on ileri otomatik şanzıman ile geliyor.

 

Ford ayrıca modeli daha cazip hale getirmek için yeni opsiyonel elektronik sistemler ekledi. Seçenekler listesi, uyumlanabilir seyir kontrolü, yaya tespiti ile birlikte ön çarpışma yardımı, mobil Wi-Fi erişim noktası ile 4G LTE bağlantısı ve Bang & Olufsen ses sistemini de içeriyor. Bunların yanı sıra Sync multimedya sistemi, çevre görünümü monitörü, şerit koruma yardımcısı ve kör nokta monitörü de eklendiğinde yeni F-150 sadece bir iş taşıtı olarak değil yüksek teknolojili bir araç olarak da göz dolduruyor.

Son Güncelleme : 09 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo