Brabus, Mercedes E-Serisi sedan için satış sonrası opsiyonlar sunuyor

Ototeknikveri     17 Ocak 2017 03:55

Alman tuning firması Brabus özellikle motordan başlayarak Mercedes E-Serisi sedan otomobilin hemen hemen her kısmı için kişiselleştirme seçenekleri hazırladı.

Brabus, Mercedes E-Serisi sedan için satış sonrası opsiyonlar sunuyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Brabus yeni Mercedes E-Serisi için fabrika sonrası motor ve stil yükseltmeleri paketi sunuyor. Yeni seçenekler performansı artırmak ve arabaya daha agresif bir görünüm kazandırarak ekstra gücün altını çizmek için tasarlandı. Yeni seçeneklerin en dikkat çekicisi E350d için D6 S paketi. Yeni paket bir saatten kısa sürede uygulanabiliyor ve turbodizel motora 50 hp ekstra güç çıkışı ve 100 Nm tork sağlıyor. Bu ek güç 1600 ila 2400 rpm arasında elde edilebiliyor ve otomobilin 5.9 saniyelik sıfırdan saatte 100 km hıza çıkış süresini bu değerin üçte ikisine düşürüyor. Otomobilin maksimum hızı ise yine elektronik olarak 250 km ile sınırlanmış.

 

E220d sahipleri için, Brabus'un D3 modülü güç çıkışını 27 hp yükseltecek, B20 paketi ise giriş seviyesi E200'ün dört silindirli benzinli motorunu 40 hp yükseltecek.

 

Brabus aynı zamanda 18 ila 21 inç arasında değişen özel alaşım jant seçenekleri sunuyor. Bu jantlar Continental, Pirelli veya Yokohama markalarına ait, yüksek performansa özel, ön aks üzerinde 255/30 ZR21 ve arkada 295/25 ZR21 lastiklerle beraber geliyor. Havalı süspansiyonlu modellerde sürüş yüksekliğini 30 mm düşürme seçeneği de sunuluyor.

 

Brabus, W 213'ün ön ve arka tamponlarına uyacak şekilde hazırlanmış "özel aerodinamik geliştirme kitleri" ile sedan otomobili daha da kabiliyetli hale getiriyor. Her iki uca spoyler eklenmesi, arabayı görsel açıdan daha belirgin hale getirmenin yanı sıra yüksek hızda yol tutuşunu artırmayı amaçlıyor.

 

Üç kanatlı bir arka difüzör, E-Serisi'nin yolda öne çıkmasını sağlamaya yardımcı olacak. Aynı şey arka kısmın her iki yanına konumlanmış dörtlü krom egzoz boruları için de geçerli.

 

Egzoz flapları AMG E43 modelnde aktif olarak kontrol edilebiliyor ve sessiz bölgeler için kullanışlı bir "Eve Geliş" modu, başka yerler için ise daha yüksek sesli, sportif bir ayar sunuyor.

 

Brabus iç kabin için de yeni özellikler hazırladı. Paslanmaz sürtünme plakaları arkadan aydınlatmalı bir Brabus logosu barındırıyor ve yolculara lüks bir kabine girdiklerini haber veriyor.

 

Ayrıca Brabus iç kabinde istenilen renkte Mastik kaplamalı Alcantara deri döşeme seçeneği sunuyor.

Son Güncelleme : 17 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo