2018 Kia Ceed iç kabin görüntüsü

Ototeknikveri     18 Ocak 2017 03:09

2018 Kia Ceed ağır kamuflajla Almanya yollarında dolaşırken görüntülendi. Bu kez modelin iç kabininden de fotoğraf geldi.

2018 Kia Ceed iç kabin görüntüsü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu, Avrupa pazarına tekrar gelecek üçüncü nesil hatchback 5 kapılı otomobilin prototip modeli olacak. Otomobilde ikinci nesilin üzerinde yapılan değişiklikleri ve firmanın saptığı yönü görebiliriz. Otomobilin önceki nesle kıyasla biraz daha büyük boyutta olduğunu söyleyebiliriz ancak kardeş firmanın modeli olan i30 ile de benzerlikler fark edilebilir. Farklılıkların bazıları alt ızgarada, ön tamponda ve projektörü çevreleyen 4 lamba ile sportif far tasarımında görülebiliyor. Kaputun altında i30 ile aynı seçenekler var. Giriş seviyesi 1.0 litre turbo 120 hp motor ve 1.4 litre 140 hp motor da bunlar arasında. 1.6 litre dizel motor ise 95 hp, 110 hp ve 136 hp güç çıkışı seçenekleriyle sunulacak. Motora bağlı olarak 6 vitesli manuel veya 7 vitesli DCT şanzıman geliyor.

 

İç kabine baktığımızda, küçük radyo ekranı artık orta konsolun üst kısmında, radyo düğmeleri ve klimanın hava çıkışları da hemen yanında. Aşağıda 1 - 6 arası ayar düğmeleri ve her iki ucunda iki kol bulunuyor. En altta ise klima konsolu butonları yer alıyor. Koltukları ve direksiyon simidini ısıtmaktan veya soğutmaktan sorumlu düğmeler klima konsolunun hemen altında.

 

Ayrıca direksiyon simidi, düğme sayısını azaltan yeni bir tasarıma sahip. 2018 Ceed modelinin, 2017 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılması bekleniyor.

Son Güncelleme : 18 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo