Güncellenen 2018 Ford Mustang ortaya çıktı

Ototeknikveri     18 Ocak 2017 04:37

2018 Ford Mustang tanıtıldı. Model 10 vitesli otomatik şanzıman ile gelecek.

Güncellenen 2018 Ford Mustang ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

5.0 litrelik V8 ve 2.3 litrelik Ecoboost motorların her ikisinde de mevcut olan yeni şanzıman vites geçiş sürelerini iyileştiriyor ve ayrıca üç sürüş modu için farklı ayarlar sunuyor. Vites geçişi için direksiyon üzerindeki pedallar da kullanılabiliyor. Mustang, Ford'un aerodinamik avantajlar sunduğunu iddia ettiği yenilenen ön ve arka kısım stillerine ve üç yeni kaporta rengine ek olarak, analog düğmelerin yerini alan dijital bir kontrol paneli sunuyor. Ford, geçtiğimiz günlerde aynı özelliği GT süperotomobil için de duyurdu. Ford, 2018 Mustang'in amortisörlerini ve biniş konforunu iyileştirdi, ayrıca otomobile yeni çapraz eksenli jant takıldı ve denge çubukları yenilendi. Mustang Performans Paketi'ni seçen alıcılar, Ford'un Magneride adaptif amortisörlerinden de yararlanacaklar. Egzoz sesi, aktif supap egzoz opsiyonunu da ekleyerek geliştirilebiliyor.

 

Ford, ayrıca ön çarpışma önleme sistemlerini ve yaya tespit özelliğini Mustang'e dahil etti ve teknolojik gelişmelere ek olarak, otomobilin bilgisayar sisteminde, direksiyon ve süspansiyonda yapılan değişiklikler de dahil olmak üzere tercih edilen sürücü ayarlarını kaydeden bir hafıza fonksiyonu ekledi. Ayrıca, Mustang'in far kümeleri artık full-LED.

 

5.0 litrelik V8 daha yüksek devirlere çıkabilecek ve yüksek devirlerde daha fazla güç sağlayacak şekilde güncellendi. Ford ayrıca bu sayede daha iyi yakıt ekonomisi elde edildiğini belirtiyor. V8'in altı ileri manuel şanzımanı için debriyaj ayarları torku da artırıyor.

 

Ford ayrıca Fordpass akıllı telefon uygulamasını Mustang ile uyumlu hale getirdi; böylece araç sahipleri, Mustang', telefonlarıyla açabiliyor, kilitleyebiliyor, bulabiliyor ve başlatabiliyor.

 

Güncelleştirilmiş Mustang, 2018'de piyasaya çıktığında küçük bir fiyat artışı bekleniyor. Giriş seviyesi otomobiller muhtemelen 32 bin pound üstünde fiyatla satılacak.

Son Güncelleme : 18 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo