2017 BMW 4 Serisi yeni bir görünüm ve daha fazla donanım ile geliyor

Ototeknikveri     18 Ocak 2017 07:34

Güncellenen BMW 4 Serisi yeni tasarımı, daha fazla teknoloji ve M Performance yükseltmeleri ile piyasaya sürülecek.

2017 BMW 4 Serisi yeni bir görünüm ve daha fazla donanım ile geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW, 2017 yılı için yeni 4 Serisini tazeledi. İç kabinde bazı yeni stil seçeneklerine yer verilirken, teknolojide de yükseltmeler yapıldı. Ayrıca yeni model M Performance stil paketleri ile sunulacak. Stildeki yenilikler minimumda tutuluyor. Modelde artık yeni 5 Serisi'ne benzer altıgen full-LED lambalar bulunacak. Bi-LED farlar standart olarak geliyor, adaptif LED lambalar ise opsiyonel. Otomobilin burun kısmı yenilenmiş, Sport ve Luxury Line donanım seviyelerinde yeni bir ön tampon sunuluyor. LED sis lambaları da artık standart.

LED arka lambalar ise yeni yatay aydınlatma imzası ve yeni arka tamponla birlikte pakete dahil. Dört yeni 18-inç ve 19-inç alaşım jant tasarımının yanı sıra iki yeni renk seçeneği de sunuluyor. Yeni renk seçenekleri Snapper Rocks Blue turkuaz tonu ve Günbatımı Turuncusu.

Kabin içinde ufak tefek yenilikler de var. 4 Serisi Cabriolet'teki hava çıkışları, kapılardaki kontrol panelleri ve tavan açma düğmesini çevreleyen yüzeylerin tamamı yeni bir elektrolitik kaplamaya sahipken, yeni krom kaplama da klima ve ses kontrollerini çevreliyor. Orta konsolda parlak siyah kapaklı bir panel, spor direksiyon simidinde ise yeni bir kasnak bulunuyor.

 

Yeni renk seçenekleri ve alaşım jantların yanında, üç yeni deri döşeme seçeneği sunuluyor; Gece Mavisi, Konyak ve Fildişi Beyazı.

Multimedya sistemi de yenilendi. İsteğe bağlı Navigation Professional sistemi yeni bir kullanıcı arayüzüne sahip, BMW'nin Çok İşlevli Gösterge Paneli de seçenekler listesinde.

 

Kaputun altında aynı motor seçenekleri var ancak 4 Serisi Gran Coupe fazladan bir dizel seçenekle geliyor. Yeni 418d, 100 km'de 4.1 litre yakıt tüketen 150 hp motorla geliyor. BMW standart kurulum ve M Sport kiti için daha sert bir süspansiyonun yanı sıra direksiyonda da ayarlamalar yapmış.

4 Serisi modelleri için yeni M Performance aksesuarları sunuluyor. 3 bin pound ücretle alınabilen Exterior Carbon paketi ile karpon kaplama dış cephe stil bileşenlerine sahip olunabiliyor, bunun gibi dört kişiselleştirme paketi daha sunuluyor. İç kabin karbon stil paketi ve daha küçük paketler de mevcut.

Güncellenmiş 4 Serisi fiyatlarında az da olsa yükselme bekleniyor. Avrupa pazarı için yeni BMW 4 Serisi fiyatları açıklansa da ülkemizde hala eski versiyonun satış fiyatları veriliyor. 

Son Güncelleme : 18 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo