Yeni Golf GTE ve Golf GTD siparişe açıldı

Ototeknikveri     19 Ocak 2017 03:46

2017 modeli yeni Golf'ün güncellenmesiyle birlikte, sportif ve yakıt tasarruflu üç model daha siparişe açıldı: tak-çalıştır hibrit Golf GTE, dinamik Golf GTD ve Golf GTD Variant dizel modelleri.

Yeni Golf GTE ve Golf GTD siparişe açıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Golf GTE ile birlikte Volkswagen, selefi gibi sürdürülebilirliği ve eğlenceli sürüşü mükemmel bir şekilde harmanlayan tak-çalıştır hibrit versiyonu güncelleyerek piyasaya sürüyor. Kompakt hibrit otomobilin sürüş sistemi 1.4 litre TSI 110 kW/150 PS benzinli motor ve 75 kW/102 PS elektrikli motor ile altı kademe çift debriyajlı şanzımandan oluşuyor. Toplam sürüş mesafesi 880 km olan Golf GTE, tamamen elektrikli modda 50 km gidebiliyor. Ön spoylerdeki kanatçıklar gibi çarpıcı tasarım unsurları karakteristik mavi renkte. Benzer şekilde standart olarak gelen GTE'nin yeni LED farları, bu verimli Volkswagen'in dinamik karakterinin altını çiziyor.

Golf GTD ve Golf Variant GTD ise mükemmel bir sportiflik, yakıt ekonomisi ve konforu birarada sunuyor; GTD Variant sağladığı ekstra genişlik ve konfor ile etkileyici. 135 kW / 184 PS TDI motor, GTD'yi 7.5 saniyede sıfırdan saatte 100 km hıza çıkartabiliyor (Golf Variant GTD için 7.9). Maksimum tork 380 Nm. Bununla birlikte, 4.4 l / 100 km'lik etkileyici yakıt tüketimi (Variant 4.7 l / 100 km) ile her iki model de çok verimli. Her iki GTD modelinin standart özellikleri arasında, LED arka lambalar, yeni Composition Colour multimedya sistemi, lüks spor koltuklar ve progresif direksiyon bulunuyor.

Buna ek olarak, daha fazla yeni özellik ekstra ücretle sipariş edilebiliyor. Örneğin yeni Discover Pro radyo, navigasyon ve çevrimiçi sistem, kompakt segmentinde ilk kez jest kontrolü ile çalıştırılabiliyor. Buna paralel olarak geniş kapsamlı çevrimiçi hizmetler ve uygulamalar da sunuluyor. Yeni Golf sürücü yardım sistemleri açısından da yükseltildi: Yaya Tespit (Ön Bölge Asistanı) fonksiyonu ile Şehiriçi Acil Fren, yeni Trafik Sıkışıklığı Asistanı (60 km/s hıza kadar kısmi otomatik sürüş) ve Acil Durum Asistanı gibi segmentte yeni özellikler otomobilin güvenlik ve konforunu önemli ölçüde geliştiriyor.

Son Güncelleme : 19 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo