Dacia Dokker ve Dacia Lodgy de 2017 Güncellemesi

Ototeknikveri     21 Ocak 2017 02:46

Dacia ürün yenileme hamlesini Fransa'da lansmanını gerçekleştirdiği yeni Dokker ve Lodgy ile sürdürüyor.

Dacia Dokker ve Dacia Lodgy de 2017 Güncellemesi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dacia, yeni Sandero, Logan ve Logan MCV'nin 2016 sonundaki çıkışını takiben, Fransa'da yeni Dokker ve Lodgy ürünlerinin de lansmanını gerçekleştirdi. Yeni modeller, iç ve dış tasarım geliştirmelerine ve yeni bir ön panjur, yeni dört kollu Dacia direksiyon simidi, yenilenmiş gösterge tablosu, arka kamera ve katlanabilir tepsiler gibi özelliklere sahip. Yeni Dacia Dokker ve Dacia Lodgy'nin siparişleri bayilerde alınmaya başlandı. Yeni Dokker ve yeni Lodgy, her yandan Dacia logosunu çevreleyen krom detay sayesinde daha çağdaş bir görünüm sunan Sandero'nun ön panjurunu devam ettiriyorlar. Yeni Lodgy'nin bagaj kapağı da yenilenmiş ve artık spor bir krom şeritle geliyor.

Sandero Stepway gibi, yeni Dokker Stepway ve yeni Lodgy Stepway ön panjurları da, Duster'e benzer bir tarzda, her iki taraftan logoyu çevreleyen dört krom dikdörtgeni vurgulayan daha sert bir tasarıma sahip. Daha sağlam görünüme sahip olan bu iki versiyon da Sandero Stepway'in Flexwheel 16 inçlik Bayadère Dark Metal jantlarını taşırken, Silver Line versiyonları yenilenmiş bir jant trim tasarımıyla geliyor. Yeni 16 inçlik elmas kesimli siyah alaşım jantlar, bu versiyonun etkileyici kişiliğini daha da pekiştiren bir seçenek.

Yeni Dokker ve yeni Lodgy modellerinin iç kabinleri de güncellendi. Yeni Sandero gibi Dokker ve Lodgy de artık şu özelliklerle geliyor:

Soft Feel ile yeni dört kollu Dacia direksiyon simidi,

Yeniden tasarlanan hava girişleri,

Gösterge tablosunda saten finişli krom dokunuşlar,

Yeni Stepway 3D örgü döşeme

İki renk tonlu gösterge panelinin yerini, yeni, daha çağdaş bir iç ortam yaratan koyu renkli bir kömür renk şeması aldı. Stepway modelleri, havalandırma kanallarını ve konsolu çevreleyen saten finişli krom ve parlak siyah orta konsol gibi tasarım özellikleri ile birlikte sunuluyor.

Ekipman açısından yeni Dokker ve yeni Lodgy günlük sürüşü daha da kolaylaştıracak şekilde tasarlandı. Arka kameradan gelen görüntüleri ana ekrana yansıtan opsiyonel özellik sayesinde manevralar kolaylaşıyor. Stepway sürümlerinin standart özellikleri arasında sürücü koltuğuna entegre bir kol dayama yeri, sürücü için kullanışlı tek dokunuşla pencere açma/kapama fonksiyonu, arka yolcular için katlanır masalar ve ön yolcu için eşya konulabilen bir file bulunuyor.

Yeni Dokker ve yeni Lodgy siparişe açıldı ve Nisan ayından itibaren bayilerde görülebilecek. SCe benzinli motorlu Dokker, şimdiye kadar olduğu gibi yine uygun fiyatlı ve 9 bin 650 euro'dan başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor. Aynı motorla çalışan Lodgy fiyatları beş kişilik versiyon için 10 bin 150 euro, yedi kişilik (Silver Line ve üstü) için 12 bin 150 euro'dan başlıyor ve bu Lodgy'i pazardaki en hesaplı yedi koltuklu aile otomobili yapıyor.

 

Yeni Lodgy

Motor/Donanım Seviyesi

Lodgy

Silver Line

Stepway

Benzinli

SCe 100

€10,150

€11,650

 

TCe 115

 

€13,350

€14,450

Dizel

dCi 90

 

€14,550

 

dCi 110

 

€15,350

€16,450

 7 koltuk + €500

 

Yeni Dokker

Motor/Donanım Seviyesi

Dokker

Silver Line

Stepway

Benzinli

SCe 100

€9,650

€11,150

 

TCe 115

 

€12,850

€14,250

Dizel

dCi 75

 

€13,950

 

dCi 90

 

€14,450

€15,850

 

Son Güncelleme : 22 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo