Güncellenen 2018 Ford Mustang Cabrio çıktı

Ototeknikveri     22 Ocak 2017 11:55

Yenilenmiş Ford Mustang Cabrio motor yükseltmeleri ve yeni kabin teknolojisi ile sahneye çıktı.

Güncellenen 2018 Ford Mustang Cabrio çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ford, revize edilmiş görünümü, güncellenmiş teknolojileri ve mekanik yükseltmeleri ile, kullanım ömrünün yarısına gelen sportif Ford Mustang Cabrio'yu tazeledi. Tıpkı coupe versiyonda olduğu gibi, yeni Mustang Cabrio revize edilmiş bir ön tampon ve havalandırma girişleriyle birlikte yeni bir ön kısma, ayrıca yeni ince farlara ve biraz daha alçak bir kaputa sahip. GT modeli revize edilmiş bir arka difüzöre sahipken, yeni Mustang, C şeklinde arka lambalarla geliyor. Performance Pack modelleri göz alıcı bir yeni bagaj kapağı spoylerine de sahip. Güncellemenin bir parçası olarak Ford iki motor seçimini değiştirdi. 2.3 litrelik Ecoboost dört silindirli motor, giriş seviyesi seçenek olarak kalmaya devam ediyor, 5.0 litrelik V8 GT modeli ise güç çıkışı ve tork bakımından yükseltildi ancak kesin rakamlar henüz belli değil.

Yeni Mustang altı vitesli otomatik şanzıman yerine yeni bir on vitesli şanzıman ile geliyor, altı vitesli manuel seçeneği ise ufak bir kaç ayarlama ile sunulmaya devam ediliyor. Yeni şok emiciler ve MagneRide amortisörler, Performance Pack kapsamında sunulan seçenekler arasında.

 

Kabindeki yeni teknolojiler arasında ise, özelleştirilebilir yeni bir 12 inç dijital gösterge panosu, önemli araç ayarlarını hatırlayan yeni MyMode bellek fonksiyonları ve yaya algılama özellikli Çarpışma Önleme Asistanı da (Pre-Collision Assist) bulunuyor. Üç yeni boya renk seçeneği de bu listeyi oluşturuyor.

 

Yeni Mustang'in fiyatları ve kesin özellikleri henüz teyit edilmedi ancak güncellenmiş otomobilin 2018 yılının başında İngiltere'de satışa çıkacağı biliniyor.

Son Güncelleme : 23 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo