Yeni Kodiaq, Skoda Dünya Bayiler Konferansı'nın gündeminde

Ototeknikveri     24 Ocak 2017 03:17

Dünyanın dört bir yanından Skoda iş ortakları, Bilbao'da Skoda Kodiaq'ı test ediyor.

Yeni Kodiaq, Skoda Dünya Bayiler Konferansı'nın gündeminde
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Skoda'nın Dünya Bayiler Konferansı (WDC) tamamen markanın ilk büyük SUV'si Kodiaq'a ithaf edildi. 23 Ocak'tan 3 Şubat'a kadar, İspanya'nın kuzeyindeki Bilbao kentinde düzenlenen etkinlikte her şey Skoda Kodiaq etrafında dönecek. Yepyeni Kodiaq ile Skoda kapsamlı SUV atağına başladı ve hızla büyüyen yeni bir segmente girdi. Bilbao'da konuşan Satış ve Pazarlama'dan Sorumlu Skoda Yönetim Kurulu Üyesi Werner Eichhorn "Dünya Bayiler Konferansı'nda, Skoda ve tüm ortaklarımız için mükemmel olanaklar sunan heyecan verici bir yıla başlıyoruz. Kodiaq kapsamlı bir ürün atağının başlangıcını işaret ediyor. Ticaret ortaklarımızla birlikte 2017 yılında on bir yeni model sunacağız" dedi. Skoda Kodiaq'ın piyasaya çıkmasından sadece birkaç hafta önce, dünyanın dört bir yanından gelen Skoda ortakları, markanın yeni SUV'si için beklentilerle dolu. Siparişler çok iyi gidiyor ve yeni SUV'nin yıllık üretiminin önemli bir kısmı daha piyasaya sunulmadan zaten satılmış durumda.

 

Bilbao'nun canlı kültürel yaşamı içerisinde 72 ülkeden (ithalatçılar, bayilikler, filo müşterileri ve diğer misafirler) toplam 4500'den fazla katılımcı, markanın yeni SUV'sini tüm yönleriyle tanıyor olacak. 250 adet üretim versiyonu Kodiaq, Bask bölgesinin endüstriyel liman kenti çevresinde test sürüşlerine hazır. WDC katılımcıları Bilbao Gösteri Merkezi'nde bu yılın diğer yeni modellerine de ilk kez göz atma şansı bulacaklar. Markanın Avrupa satış ortaklarının yanı sıra konuklar arasında, Çin ve Avustralya'dan gelen Skoda bayileri ve hatta Karayipler'den ve birçok Afrika ülkesinden gelenler de bulunacak.

Yeni Skoda Kodiaq, markanın ilk büyük SUV'si. Güçlü bir tasarım, ortalamanın üzerinde bir iç mekan, yüksek işlevsellik, son teknoloji ürünü sürüş yardımı sistemleri ve çığır açan bağlantı özellikleri ile Kodiaq etkileyici bir otomobil. Bu yenilikçi teknolojilerin birçoğu normalde daha yüksek otomobil segmentlerinde bulunuyor. Skoda Connect çevrimiçi hizmeti ile Kodiaq, bir SUV'nin nasıl her zaman çevrimiçi olabileceğini gösteriyor. Sistem, navigasyon, bilgi ve eğlence açısından yeni bir boyuta ulaşıyor ve aynı zamanda uygulama vasıtasıyla otomobile uzaktan erişim imkanı sağlıyor. Bu teknoloji, Skoda Kodiaq'ı Çek markanın ilk "tam bağlantılı" otomobili yapıyor.

 

SUV'nin dış tasarımı Skoda'nın tipik keskin çizgileri, özgün radyatör ızgarası ve kalın tekerlek kemerleri ile öne çıkıyor. Skoda Kodiaq, yedi kişiye mükemmel seyahat konforu sağlamak için isteğe bağlı üçüncü sıra koltuklar sunan ilk Skoda . Otomobil, 720 ile 2065 litre (arka koltuklar katlanmış halde) arasında bir yükleme kapasitesi ile, segmentinde en büyük bagaja sahip. Markanın ilk büyük SUV'si bir çok ülkede 2017 ilkbaharından itibaren müşterilere teslim edilecek.

Son Güncelleme : 25 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo