2017 Subaru XV Belirginleşiyor

Ototeknikveri     24 Ocak 2017 05:02

İkinci nesil Subaru XV Mart ayındaki Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak. Crossover otomobil yeni bir platform ile inşa edildi.

2017 Subaru XV Belirginleşiyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İkinci nesil Subaru XV crossover, Mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı'nda firmanın yeni global platformu ile ilk kez karşımıza çıkacak. Subaru'nun dört silindirli boksör motorları yeni araç mimarisinin kalbinde yer alırken, Global Platform daha iyi sürüş ve konfor sağlıyor, vibrasyonu azaltıyor. Platformun bir diğer özelliği de doğrudan şasiye monte edilen ve yalpalamayı %50 azaltan arka denge demiri. Yeni XV şasisinde, ağırlık merkezini aşağıya çekmek için motorlar 5 mm daha aşağıya konumlandırılmış. Dört çekişli sürüş sistemine sadık kalınıyor ancak eksiksiz bir arazi taşıtı arayanlar değil Subaru'nun ifadesi ile "kentli maceraperestler" hedefleniyor. 2.0 litrelik benzinli ve turbodizel motorların revize edilmiş versiyonlarının yanında, yeni bir hibrit sistemin de sunulması bekleniyor.

 

Subaru, Japonya ve ABD'de daha önce bir hibrit XV sattı ancak bu yeni modelin Avrupa'ya gelmesi bekleniyor. Global Platform, bu hususu göz önünde tutarak özel olarak geliştirildi ve tam elektrikli bir araç için de kullanılabilir. Önceki nesil XV'den daha uzun ve geniş olan yeni model, daha geniş iç mekan vaad etse de yedi koltuk yerine beş koltuklu olacak.

 

Yeni XV'nin 2017 yılının ikinci yarısında Avrupa'da satışa çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 26 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo