Avrupalı görsel sanatçılar Toyota C-HR'nin kentteki yansımalarını yakaladı

Ototeknikveri     25 Ocak 2017 04:28

Yeni ve şık C-crossover modeli Toyota C-HR'nin çıkışını kutlamak için Toyota, Avrupa'nın en iyi görsel sanatçılarından bazılarını yeni otomobil aracılığı ile kentin akışını ve ruhunu yakalamaya davet etti.

Avrupalı görsel sanatçılar Toyota C-HR'nin kentteki yansımalarını yakaladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu benzersiz işbirliği projesinin sonucunda, her biri projeye katılan fotoğrafçının / İnstagram fotoğrafçılarının kişisel stilini yansıtan 24 fotoğraf seçildi.

26-27 Kasım 2016'da, Avrupalı İnstagramcı ve fotoğrafçılar söz konusu işbirliği için Madrid'de toplandılar. Yeni Toyota C-HR'yi kentsel bir ortamda görüntülemek için Avrupalı fotoğrafçılar 24 saat boyunca Madrid sokaklarında Toyota C-HR otomobiller ile dolaştı. Ortaya 24 fotoğraflık etkileyici bir koleksiyon çıktı.

Projede 13 ülkeden 19 fotoğrafçı kendi yaratıcı yaklaşımı ve görsel dilini kullandı. Fotoğrafçılardan zengin ve çeşitli bir koleksiyon sağlamak için yaratıcılıklarını kullanırken kişisel tarzlarına sadık kalmaları özellikle istendi.

1 Şubat 2017'den itibaren, seçilen 24 fotoğraf Toyota'nın Fransa'nın başkenti Paris'teki Champs Elysées'de düzenlenen Le Rendez-Vous Toyota etkinliğinde Toyota C-HR ile birlikte sergilenecek.

Son Güncelleme : 26 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo