Yeni 2018 Lada Niva resmi çizimi internete sızdı

Ototeknikveri     25 Ocak 2017 05:39

Çizim yeni nesil modelin resmi onayından sadece bir kaç gün sonra geldi.

Yeni 2018 Lada Niva resmi çizimi internete sızdı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yakın zaman önce AvtoVAZ CEO’su Nicolas Maure firmanın yeni nesil Lada Niva’yı piyasaya çıkartacağını açıklamıştı. Hemen ardından Lada Niva’nın bir çizimi internete sızdı. Çizimin yayınlandığı Rus sitesi Kolesa, burada görülen otomobilin Lada Niva’nın (Rusya’da Lada 4x4) mevcut neslinin makyajlanmış hali ya da tamamen yeni bir nesil olabileceğini belirtti. Tasarım, stil ve boyutlar şu anki Lada Niva’dan oldukça farklı görünüyor. Bu da yeni nesil olma ihtimalini güçlendiriyor.

Eğer çizimlerdeki model gerçekte de uygulanırsa, modelde firmanın geçen yıl tanıtılan imza niteliğindeki “X” şekilli tasarımı yer almayacak. Bunun yerine, modelde markanın imajını değiştirecek tamamen yeni bir tasarım uygulanacak. Bu karar daha önce Avtovaz Tasarım Direktörü Steve Mattin tarafından röportajlarda da dile getirilmişti.

Modern Lada Niva’nın Renault Duster’da kullanılan B0/Logan platformuna dayanacağı söyleniyordu ancak son haberlere göre bu iki otomobil arasında herhangi bir bağlantı olmayacak ve farklı bir platform kullanılacak.

 

Yeni modelin ayrıntıları henüz belirsiz. Yeni nesil Niva’nın dünya prömiyerinin 2018 Moskova Uluslararası Auto Salon’da gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 26 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo