Yeni Mercedes-Benz E-Serisi Coupe üretimi Bremen’de başladı

Ototeknikveri     27 Ocak 2017 08:46

Mercedes-Benz’in orta boy premium coupe segmentine girişini sağlayacak yeni iki kapılı E-Serisi üretimine başlandı.

Yeni Mercedes-Benz E-Serisi Coupe üretimi Bremen’de başladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bremen’de C-Serisi Coupe ve Cabriolet ile birlikte üretilen model, yeni E-Serisi ailesinin beşinci üyesi. Diğer modeller ise Çin’e özel uzun sedan, standart sedan, station ve Sindelfingen fabrikasında üretime giren All-Terrain off-road modeli. Mercedes-Benz üretim ve tedarik zincirinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Markus Schafer yeni modelin üretimi için şunları söyledi: “E-Serisi Coupe modelinin üretiminin başlaması model serimizin devam eden yenilenmesinin bir parçası ve sürdürülebilir büyüme için önem taşıyor. Başlangıç aşamasında Sindelfingen ve Bremen fabrikaları arasındaki mükemmel işbirliğinden faydalandık”.

 

Dört kapılı model ile aynı temellere sahip yeni E-Serisi Coupe firmanın en yeni tasarım dilini kullanıyor ve çok sayıda güncel teknoloji ile donatılmış. Bunlar arasında full dijital ekran, akıllı telefon entegrasyonu, sürüş yardım sistemleri ve kısmi otomatik sürüş de var. Model ile birlikte çok saıda benzinli ve dizel motor sunulacak. 4.0 litre çift turbo V8 motorlu iki AMG modeli de bunlara dahil.

 

Mercedes-Benz yeni E-Serisi Coupe için sipariş defterlerini açtı. İlk teslimatlar bu yılın bahar aylarında gerçekleştirilecek.

Son Güncelleme : 29 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo