Citroen C4 Cactus için OneTone Special Edition ve EAT6 otomatik şanzıman

Ototeknikveri     30 Ocak 2017 10:41

“W” ve “Rip Curl” modellerinin tanıtılmasının ardından, Citroen C4 Cactus ailesine yeni bir özel versiyon katıldı. OneTone Special Edition seriye aynı zamanda yeni 6 vitesli otomatik şanzımanı da kazandırıyor.

Citroen C4 Cactus için OneTone Special Edition ve EAT6 otomatik şanzıman
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni C4 Cactus OneTone üç renk kombinasyonu ile geliyor: Sedef Beyazı/Kum rengi Airbump/iki tonlu beyaz alaşım jantlar, Metalik Obsidyen Siyahı/Siyah Airbump/siyah tekerlekler ya da Sedefli Köpekbalığı Grisi/Gri Airbump/iki renkli alaşım jantlar. Fiyat Fransa’da 22 bin 100 euro’dan başlıyor. Bu giriş fiyatı ile müşteriler Shine donanım seviyesine sahip oluyor, bunun yanı sıra Pearlescent Perle versiyonlarında 17 inç Cross alaşım jantlar, beyaz çatı barları ve yan ayna kapakları, ayrıca “OneTone” logoları, arka kamera, ısıtmalı ön koltuklar, deri/kumaş döşeme ve koruyucu yer paspasları geliyor. Yeni modelle birlikte seriye bir de 6 vitesli otomatik şanzıman katılıyor. Bu şanzıman PureTech 119 S&S üç silindirli benzinli motorla çalışıyor. Motor 5.1 litre/100 km yakıt tüketimi ve 118 g/km CO2 emisyonu değerlerine sahip.

 

EAT6 (Verimli Otomatik Şanzıman 6), Aisin tarafından geliştirilen yeni nesil bir tork konvertörü ile hızlı ve pürüzsüz vites geçişleri vaat ediyor. Ayrıca, sürücüler iki mod arasında seçim yapabiliyor: daha dinamik bir sürüş stili için “Sport” ya da kötü yol ve hava koşullarında kolay başlangıç ve artan çekiş için “Snow” (kar modu).

 

Citroen, EAT6 şanzımanı Feel, Shine, Rip Curl, OneTone ve Feel Business modellerinde sunacak. Feel Business sadece şirketlere özel, Fransa’da 20 bin 400 euro’dan başlayan fiyatlarla satılan bir donanım seviyesi. İngiltere’de ise otomatik şanzıman sadece Flair donanım seviyesinde sunulacak, bunun fiyatı 19 bin 560 pound (24 bin 535 dolar) olacak. Avrupa’da satışlar Şubat ayında başlayacak.

 

Citroen C4 Cactus OneTone Fiyatları;

 

Son Güncelleme : 31 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo