Ülke ülke Google'da en çok aranan otomobil markaları

Ototeknikveri     31 Ocak 2017 10:45

Toyota resmi olarak dünyanın en büyük otomobil üreticisi ünvanını satışlarındaki gerileme ile kaybetmiş olsa da, hala bütün dünyada Google’da en çok aranan otomobil markası.

Ülke ülke Google'da en çok aranan otomobil markaları
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Quicko tarafından derlenen veriler, Toyota’nın geçen yıl 74’ten fazla ülkede en çok aranan otomobil markası olduğunu ortaya koydu. ABD, Avustralya, Çin, Grönland ve pek çok Afrika ülkesinde Toyota internet aramalarında lider. Toyota’nın arkasında ise en çok aranan ikinci marka BMW var. BMW’nin lider olduğu ülkelerin büyük kısmı Almanya, Belçika, Polonya, Avusturya, Hırvatistan, Ukrayna ve Norveç gibi Avrupa ülkeleri. Üçüncü sırayı ise Hyundai aldı. Koreli otomobil üreticisi özellikle Rusya ve Hindistan’da popüler. Honda da yine popüler markalar arasında ve özellikle Endonezya, Kanada ve Brezilya’da ilgi görüyor. İsveç’te Volvo, İtalya’da ise şaşırtıcı olmayan şekilde Fiat lider.

Dünyanın en büyük otomobil üreticisi olmasına rağmen, Volkswagen Google aramalarında sadece İspanya, Beyaz Rusya, Yeşil Burun Adaları, Romanya, Estonya, Andorra ve Uruguay’da birinci sırada.

 

Türkiye'de ise en çok aran otomobil markası Renault oldu.

Son Güncelleme : 02 Şubat 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo