Yeni Opel Vivaro Sport siparişe açıldı

Ototeknikveri     02 Şubat 2017 01:15

Opel Vivaro Sport, şık kombinasyon: Üstün pratiklik ve ince detaylarla dinamik tasarım.

Yeni Opel Vivaro Sport siparişe açıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçen yıl Hannover Ticari Taşıtlar Fuarı'nda dünya prömiyerini yapan Opel Vivaro Sport, dinamik tasarım, ince detaylar ve pratik kullanımı bir araya getiriyor. Kombi, minibüs ve çift kabin seçenekleriyle sunulan model iki farklı uzunluğa sahip ve brüt ağırlığı 2.9 tona kadar çıkıyor. Opel Vivaro Sport 28.800 euro'luk cazip bir giriş seviyesi fiyatı ile sipariş edilebiliyor. Vivaro Sport, bu taşıt sınıfı için şaşırtıcı tasarım ve donanım ayrıntılarını standart olarak sunuyor. Gümüş veya siyah dekoratif şeritler seçilen ana renkleri tamamlıyor. Vivaro Sport'a dinamik bir görünüm kazandıran şeritler, kaput ve tavan ile birlikte aracın yan kısmını süslüyor. 17 inçlik alüminyum jantlar - isteğe bağlı olarak siyah renk te mevcut - spor görünümü vurguluyor. Farlar, enerji tasarrufu sağlayan LED gündüz sürüş ışıkları ve sis lambaları ile birlikte geliyor.

Yan ve arkada renkli camlar Combi versiyonda yolcuları güneş ve meraklı gözlerden koruyor, mahremiyet sağlıyor. Standart klima ise, mevsime göre içeride hoş bir sıcaklık ya da serinlik sağlıyor. İsteğe bağlı deri döşemeler ve çarpıcı beyaz dikişli kadife paspaslar, kabin ambiyansını daha da geliştiriyor. Vivaro Sport yolcularına sesli cihazlar için Bluetooth ses akışı ve otomatik müzik tanıma özelliğine sahip modern Navi 50 IntelliLink multimedya sistemi ile, Apple cihazlar için Siri üzerinden USB portu veya ses kontrolü özellikleri de sunuluyor. Müşteriler, isteğe bağlı olarak yeni Navi 80 IntelliLink multimedya sistemini de seçebiliyorlar. 1150 euro fiyatla, bu sistemde trafik sıkışıklığını gösteren ve alternatif rotalar önerebilen anlık gerçek zamanlı trafik bilgileri de sunuluyor. Hız sınırlayıcılı seyir kontrolü, rahatlatıcı bir sürüşü garanti ediyor. Ultrasonik sensörlerle çalışan Arka Park Yardımcısı, park ederken istenmeyen çarpmalara karşı koruma sağlıyor.

Vivaro Sport yeteneklerini bagaj bölmesinde de gösteriyor. İsteğe bağlı Design Cargo paketi (1650 euro'dan başlayan fiyatlarla çift kabinli versiyon için mevcut) koyu gri yan paneller, yük sabitleme bağlantıları, pratik depolama bölmeleri ve mavi ambiyans aydınlatması ile kargo alanında stil ve koruma sağlıyor.

 

Müşterilere en iyi imkanları sunabilmek için Opel, birçok özelliği Champion Pack içerisinde makul fiyatlarla satmaya karar verdi. Paket, anahtarsız giriş, Navi 80 IntelliLink multimedya sistemi ve dokunmatik ekran, DAB+, Bluetooth ve USB portu, otomatik klima kontrolü (minibüs ve çift kabin versiyonları için), Irmscher Tourer Pack ve Design Cargo Pack (çift kabin için) özelliklerini de içeriyor. Champion Pack, minibüs versiyonu için 1750 euro, Combi için 2950 euro ve çift kabin için 3250 euro fiyatla satın alınabiliyor.

Vivaro Sport için sunulan motor donanımı, dinamik dış cepheyi ve uygun fiyatlı paketleri mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Seriye en yeni eklenen motor 92 kW / 125 hp veya 107 kW / 145 hp güç çıkışı ile (Yakıt tüketimi şehir içi 7.6-6.4 l / 100 km, şehirler arası 7.0-5.1 l / 100 km. Ortalama yakıt tüketimi 7.1 - 5.6 l/100 km, CO2 emisyonları 186-145 g / km) verimli BiTurbo olacak. 88 kW / 120 hp güç çıkışına sahip 1.6 CDTI ise diğer seçenek (Yakıt tüketimi şehir içi 8.1-8.0 l / 100 km, şehirler arası 6.1- 5,9 l / 100 km, ortalama 6,8-6,7 l / 100 km; CO2 emisyonları ortalama 179-175 g / km).

Son Güncelleme : 02 Şubat 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo