Güncellenen Skoda Octavia’nın üretimi başladı

Ototeknikveri     08 Şubat 2017 08:53

Geniş kapsamlı güncellemeden geçirilen Skoda Octavia’nın üretimi firmanın ana fabrikası Mlada Boleslav’da başladı. Yeni model şık bir tasarım ve inovatif teknolojilerle geliyor.

Güncellenen Skoda Octavia’nın üretimi başladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

21 yılda 5 milyon kişinin tercih ettiği başarılı Skoda Octavia modeli, yenilenen ön ve arka kısımları, modern sürüş yardım, multimedya ve bağlantı sistemleri ile başarısını sürdürecek. Güncellenen modelin üretimi bugün Mlada Boleslav fabrikasında başladı. Skoda Yönetim Kurulu üyesi Michael Oeljeklaus yeni modelin üretimi için “Yeni Octavia’nın üretiminin başlaması ile, en çok satan modelimizin başarı hikayesinde bir sonraki bölümü açıyoruz. Teknik geliştirmeden satın almaya, üretim, lojistik ve kalite kontrole, tüm Skoda ekibi yine harika bir iş çıkardı. Bu modelin üretiminin başlaması marka için çok önemli ve tam zamanında gerçekleşiyor” diye konuştu.

 

Skoda Octavia yenilenen ön ve arka kısım tasarımlarının yanı sıra çok sayıda çekici özellikle geliyor. Bunlar arasında full-Led farlar, inovatif güvenlik ve konfor çözümleri bulunuyor. Ek olarak, Skoda çok satan modelini yeni bağlantı seçenekleriyle donattı: Skoda Connect mobil çevrimiçi hizmetler bilgilendirme, navigasyon ve otomobile uzaktan erişim için kullanılabiliyor. Tüm Skoda Octavia otomobiller gibi, yeni nesil de segmentinde alan genişliği, fonlsiyonellik, konfor, teknoloji, tasarım ve fiyat/performans oranı bakımından standartları yeniden belirliyor. Kapsamlı biçimde güncellenen yeni Skoda Octavia ile, marka model serisinin başarısını sürdürmek ve uluslararası piyasalarda konumunu güçlendirmek istiyor.

Skoda Octavia Çek otomobil üreticisinin en çok satan modeli. Piyasaya çıktığı 1996 yılından bu yana dünya çapında beş milyon müşteri Octavia ailesi modellerinden birisini tercih etti. İlk nesil 1996’dan Kasım 2010’a kadar piyasada kaldı ve 1.4 milyon kişi tarafından satın alındı. İkinci nesil Octavia 2004 – 2013 yılları arasında 2.5 milyon adet satıldı. Üçüncü nesil ise Skoda model serisinin temel direği haline geldi ve 2012 yılından beri üretiliyor. 2016 yılı Mart ayının sonunda, bir milyonucu 3. nesil Octavia üretim hattından indi. Üçüncü nesil geçen yılın sonu itibariyle toplamda 1.4 milyon adet üretildi. Çek Cumhuriyeti’nde markanın merkezindeki üretimin yanı sıra, Octavia Çin, Hindistan, Rusya, Ukrayna ve Kazakistan’da da üretiliyor. Ayrıca, Cezayir de güncellenen Skoda Octavia için yeni bir üretim merkezi olacak.

Son Güncelleme : 10 Şubat 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo