2017 BMW 2 Serisi tasarım değişiklikleri ile görüntülendi

Ototeknikveri     09 Şubat 2017 01:50

Casus fotoğraflarda yeni altıgen LED farlar ve ön kısımda ufak değişiklikler görülüyor.

2017 BMW 2 Serisi tasarım değişiklikleri ile görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen BMW 2 Serisi ile ilgili hazırlıklar devam ediyor. Test sırasında görüntülenen küçük coupe otomobilde ufak tasarım revizyonları olduğu anlaşılıyor. Şu an piyasada olan modelle yeni model arasındaki farkları görmek için oldukça dikkatli bakmak gerekiyor. Görüntülenen otomobilde kamuflaj olmaması da değişikliklerin sınırlı kalacağını kanıtlıyor. Ön kısımda yeni bir çift altıgen far görülüyor. Bu farlar yeni 5 Serisi’nde ve geçen ay tanıtılan 4 Serisi coupe modelinde de bulunuyor ve diğer BMW otomobillere de yayılacak. Otomobilin burnunda sadece hafif bir kamuflaj var, burada ön panjurda ve tamponda bir değişiklik olabilir. Arka lambalarda da yine hafif kamuflaj görülüyor, burada yeni bir aydınlatma imzası kullanılabilir. Görüntülenen 2 Serisi’nin kabini tamamen kamuflajla kapatılmıştı. Buradan en büyük değişikliklerin iç kabinde olacağını düşünebiliriz. Güncellemeyle birlikte yeni iç kabin materyalleri, yeni multimedya sistemi gibi özellikler görebiliriz.

 

BMW’nin özellikle araç içi teknolojilere önem vermesi bekleniyor. En yeni iDrive sistemi otomobilin multimedya sistemini yükseltmek üzere kullanılabilir. Yeni sürüş yardım sistemleri de eklenebilir. Motor seçenekleri bakımından fazla bir yenilik olmayacak. 2 Serisi’ne geçtiğimiz günlerde güncellenmiş motorlar eklenmişti. Aynı turboşarjlı dört silindirli benzinli ve dizel seçenekler devam edebilir.

 

Teknik bakımdan sadece süspansiyon ve şaside değişiklikler bekleniyor. Değişiklikler Coupe ve Cabriolet modellerine uygulanacak. Güncellenen 2 Serisi bu yılın yaz aylarında piyasaya çıkacak.

Son Güncelleme : 10 Şubat 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo