Yenilenen Honda City Hindistan’da Saışta

Ototeknikveri     16 Şubat 2017 01:15

Güncellenen Honda City Hindistan için hazır. Ülkemizde piyasaya çıkmayacak otomobilin tasarımı Hindistan piyasası için kabul edilebilir kalitede.

Yenilenen Honda City Hindistan’da Saışta
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellemeden önceki modele kıyasla yeni model farklı ön yüz, standart LED gündüz sürüş ışıkları ve yeniden şekillendirilen farlar ile ayırt ediliyor. Ayrıca ön panjurun üzerinde farların arasına uzanan bir krom bar bulunuyor. Farklı tamponun yanı sıra opsiyonel olarak LED sis lambaları da otomobile eklenebiliyor. Arkada, güncellenen VX ve ZX versiyonları standart bagaj kapağı spoyleri, entegre LED fren lambası ve LED arka lambalar ile geliyor. Alt versiyonlarda daha basit arka lambalar ve girintili bir tampon bulunuyor. Ayrıca iki tonlu 16 inç jantlara yer verilmiş.

Yeni City’nin kabini uygun fiyatlı bir giriş seviyesi sedan için etkileyici. Üst modellerde 7 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi ve navigasyon, Bluetooth, MirrorLink bağlantı özeliği ve ses tanıma bulunuyor. Ayrıca WiFi desteği, HDMI portu ve 1.5 gb dahili hafızaya yer verilmiş.

 

Giriş seviyesi S modeli kumaş döşeme koltuklar, ayarlanabilir direksiyon ve dört hoparlör ile geliyor. Eğer ilave özellikler istenirse, SV versiyonu aynalarda LED sinyal lambaları, teleskopik ayarlı - çok fonksiyonlu direksiyon tekerleği, dokunmatik otomatik klima kontrolü ve elektrikli katlanabilir kapı aynaları ile sunuluyor.

V modellerinin sahipleri anahtarsız giriş, tek butonla başlatma, sekiz hoparlör, arka kamera ve alaşım tekerleklerden, VX sahipleri ise açılır tavan, deri döşemeler, ayarlanabilir koltuk baş kısımları ve otomatik arka aynasından faydalanabiliyorlar.

 

Motor seçenekleri arasında ise 1.5 litre i-VTEC benzinli motor (119 hp, 145 Nm tork) beş ya da sekiz vitesli manuel veya CVT şanzıman ile sunuluyor. 1.5 litre dizel motor ise 100 hp güç çıkışı ve 200 Nm tork değerine sahip.

Son Güncelleme : 16 Şubat 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo