2017 Toyota Cenevre Yenilikleri

Ototeknikveri     21 Şubat 2017 04:57

Yeni 2017 Yaris, Yaris GRMN, i-TRIL konseptinin dünya prömiyeri, Yaris WRC, TS050 Hybrid ve Dakar Hilux dahil tüm Toyota Gazoo yarış serisi Cenevre Otomobil Fuarı’nda Toyota’nın öne çıkan yenilikleri olacak.

2017 Toyota Cenevre Yenilikleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

7 Mart – 19 Mart tarihleri arasında düzenlenecek Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nda Toyota yeni 2017 Yaris ve sportif versiyonu Yaris GRMN modellerini tanıtacak. Toyota standında i-TRIL konseptinin dünya prömiyeri ve Toyota Gazoo yarış serisi de yer alacak. Yeni Yaris serisi daha dinamik bir dış tasarım ve lüks bir iç kabine sahip. Yaris serisinde Yaris GRMN performans modeli de yer alacak. Yaris GRMN, Toyota’nın 2017’de Yaris WRC ile Dünya Ralli Şampiyonası’na geri dönüşünü yansıtıyor. 210 DIN hp güç çıkışına sahip süperşarjlı 1.8 litre motoru ile Yaris GRMN sınıfında benzersiz bir otomobil. Toyota Cenevre’de i-TRIL konseptini de tanıtacak. Toyota Motor Avrupa ve Nice’teki ED2 tasarım stüdyosu işbirliğiyle geliştirilen bu elektrikli konsept Toyota’nın çevre dostu taşıma çözümlerine inovatif yaklaşımını ve ilgisini yansıtıyor.

 

1 + 2 oturma düzeni, Active Lean teknolojisi ve otonom sürüş teknolojisi ile i-TRIL konsepti A ve B segmenti otomobillere, diğer elektrikli otomobillere alternatif teşkil ediyor ve şehir ortamında düşük hızlarda sürerken bile sürüş keyfinden ödün vermek istemeyenlere hitap ediyor.

 

Toyota ayrıca fuarda Toyota Gazoo yarış serisi araçlarını da tanıtacak. FIA World Rally Championship (WRC), FIA World Endurance Championship (WEC) ve Dakar gibi zorlu serilerde yer alan Toyota buralarda otomobillerinin sınırlarını daha da geliştiriyor.

 

Toyota’nın fuardaki basın toplantısı 7 Mart günü saat 12.30’da başlayacak.

Son Güncelleme : 21 Şubat 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo