Yeni 2017 Opel Insignia Cenevre’ye geliyor

Ototeknikveri     21 Şubat 2017 11:12

İkinci nesil Insignia yeni Grand Sport ve Sports Tourer modelleri ile Cenevre’de olacak. Opel fuarda bu yıl 7 yeni model ile yaptığı “7 in 17” ürün atağı ile yer alacak.

Yeni 2017 Opel Insignia Cenevre’ye geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Opel için, Cenevre’deki 87. Uluslararası Otomobil Fuarı (7 – 19 Mart 2017) yeni Opel Insignia modelini tanıtma fırsatı olacak. Rüsselsheim merkezli marka fuarda Insignia’nın Grand Sport ve Sports Tourer versiyonlarını ilk kez kamuoyu karşısına çıkartacak. Opel Insignia modellerinin başlangıç fiyatı 25 bin 940 euro olacak. Cenevre’de yeni Insignia ile birlikte iki yeni OnStar servisi ve yeni Opel Exclusive programı da tanıtılacak.

 

Yeni Opel Insignia yeni mimarisi sayesinde geniş kullanım alanı ve ileri seviye güvenlik sunuyor. Otomobil nefes kesici çizgileri, sıcak atmosferi ve Opel IntelliLux LED matrix farlar, aktif şerit koruma asistanı ya da head-up display sanal kontrol paneli gibi teknolojilerle her göreni etkiliyor. “Aktif kaput” özelliği kaza durumunda yayaları koruyarak güvenlikteki üstün seviyeyi tamamlıyor. Ayrıca, Insignia birinci sınıf bağlanabilirlik teknolojileri ve akıllı telefon entegrasyonuna sahip. Opel OnStar özelliği ile Insignia kullanıcıları otomobillerinden otel odası rezervasyonu yapabiliyor ya da uygun park yeri arayabiliyor. Dahası, yeni Insignia kıvraklığı, genişliği ve mükemmel fiyat – performans oranı ile lüks markalar için ciddi bir rakip.

Yeni amiral gemisini aynı zamanda sekiz vitesli otomatik şanzıman, 360° kamera ve tork yönlendirme özelliği ile akıllı dört çekişli sürüş sistemine sahip ilk Opel otomobil. Yüksek verimliliğe sahip yeni turboşarjlı motorlar, 200 kilogram azaltılmış ağırlık ve daha alçak oturma pozisyonu sayesinde, yeni Insignia Grand Sport ve Sports Tourer sürücüye daha doğrudan ve daha atak bir sürüş deneyimi veriyor.

 

Opel Exclusive ile kalabalıklar arasından sıyrılın

İki yeni Insignia versiyonu ve yeni OnStar servislerinin tanıtımının yanı sıra, Cenevre’de yeni Opel Exclusive programı da seyirci karşısına çıkacak. Bu program, kullanıcılara Insignia otomobillerini kendi zevklerine göre kişiselleştirerek kalabalıklar arasından sıyrılma şansı veriyor. Opel Exclusive müşterileri sınırsız sayıda renk seçeneği arasından tercihte bulunabilecek. Kravatlarının renginden sevdikleri kişinin göz rengine, kullanıcılar istedikleri rengi otomobillerinde uygulayabilecek.

 

Renk seçiminin yanı sıra üç farklı finiş arasından da seçim yapılarak boya kişiselleştirilebilecek. Üç katmanlı boya finişi inovatif bir karışım oranı sunuyor. Metalik finiş gelen ışığı daha fazla yansıtarak boyaya parlaklık kazandırıyor. Sedef finiş ise kristal katmanları ile doğal görünümlü bir inci parlaklığı sunuyor.

 

Ek olarak, Opel Exclusive deri seçenekleri, jant seçenekleri, dekoratif tasarım bileşenleri ile daha da detaylı kişiselleştirme imkanları da mevcut.

 

Exclusive programının bir parçası olarak, Opel ultra yüksek çözünürlüklü 4K showroom görüntüleri ve artırılmış gerçeklik teknolojisi gibi yeni dijital çözümlerle keşifler yapıyor. Bu sayede müşteriler otomobilleri satın almadan önce gerçeğe en yakın şekilde deneyimleyebiliyor.

‘7 in 17’

Cenevre’de tanıtılacak her iki yeni model de – Insignia Grand Sport ve Insignia Sports Tourer – Opel’in “7 in 17” ürün atağında önemli role sahip. Ürün atağı kapsamında firma 2017 yılı sona ermeden yedi yeni model çıkartacak. Devrim niteliğindeki 520 km sürüş mesafesine sahip Ampera-e elektrikli otomobil, dört çekişli ve maceraperest Insingia Country Tourer, esnek ve konforlu kullanım sunan Opel Vivaro da bunlara dahil. Dahası, Opel Crossland X ve Grandland X modellerini de piyasaya çıkartıyor. Crossland X, patlama yaşanan CUV/SUV segmentinde Mokka X’e katılacak. Grandland X ise C segmenti crossover isteyen müşterileri hedefliyor.

Son Güncelleme : 22 Şubat 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo