Dacia Summit modelleri Cenevre’ye geliyor

Ototeknikveri     23 Şubat 2017 02:38

Dacia, Cenevre Otomobil Fuarı’nda Duster, Sandero Stepway ve yeni Logan MCV Stepway için Dacia özel sürümlerini tanıtacak.

Dacia Summit modelleri Cenevre’ye geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dacia, Cenevre Otomobil Fuarı’nda Duster, Sandero Stepway ve yeni Logan MCV Stepway modelleri için hazırladığı özel Summit adlı donanım seviyesini tanıtacak. Summit özel versiyonlar en üst donanım seviyelerini temel alacak ve iki özel dış cephe rengiyle ayırt edilecek; Nordik Gri ve Magma Turuncu (sadece Sandero Stepway için). Stepway serisinde, bu yeni renkler 16 inç Gri Flex tekerlekler ile tamamlanıyor. Duster için ise 16 inç elmas kesim siyah Cyclades alaşım jantlar sunulacak. Kabinin içinde bu yeni özel sürüm modeller iki farklı materyalden oluşan döşemeler ile geliyor. Koltuklar Yanık Turuncu desenler ve üst dikişler, ayrıca “Stepway” logoları ile dikkat çekiyor. Yer paspaslarında da yine Yanık Turuncu üst dikişler bulunuyor. Aynı Yanık Turuncu detaylar orta konsol kapağı ve hava girişi çevrelerinde de görülüyor.

Özel sürüm için Laureate donanım seviyesi temel alınmış ve klima, Media Nav Evolution multimedya sistemi, arka park sensörleri, DAB radyo ve hız sınırlandırıcılı seyir kontrolü standart özellikler arasında bulunuyor. Duster aynı zamanda tekerlek yuvası koruyucuları ve yan çıtalara sahip. Summit özel sürümler Stepway ve Duster serileri ile aynı motorlar ile birlikte sunulacak.

Summit özel sürümlerinin fiyatları ise bahar aylarında satışa çıkmadan hemen önce açıklanacak.

Son Güncelleme : 23 Şubat 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo