Yeni Skoda Yeti piyasadaki modelden çok farklı olacak

Ototeknikveri     27 Şubat 2017 08:33

Skoda Avustralya yöneticisi Michael Irmer, 2018 Skoda Yeti’nin bugün satışta olan modelden çok daha farklı olacağını açıkladı.

Yeni Skoda Yeti piyasadaki modelden çok farklı olacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu hafta medyaya konuşan Irmer 2018’de şu anki modelin yerini alacak yeni Yeti’nin ilk bakışta tanınamayacak kadar farklı olacağını belirtti. Geliştirme sürecindeki modelden gelen fotoğraflar yeni Yeti’nin Skoda stiline adapte edilmiş bir Volkswagen Tiguan gibi görüneceğine işaret ediyor. Irmer yeni model için “Yeni Yeti bugünkü modelden dramatik şekilde farklı olacak. Yeni Kodiaq ile bütünlük sağlamasını istiyoruz. Mevcut Yeti’nin yeni versiyonu gibi görünmekten daha çok, daha küçük bir Kodiaq gibi olabilir. Yeni Yeti çok farklı olacak” dedi. Yeni Yeti, markanın SUV koleksiyonunda daha büyük, daha pahalı, yedi koltuklu ve dört çekişli Kodiaq’ın yanında bir alternatif olarak rol oynayacak.

Irmer bu konuda “Yeti beş koltuklu oturma düzenine sahip olacak, daha küçük motorlar ve önden çekişli sistemle gelecek. Farklı özellikleri ile daha yukarıda konumlanan Kodiaq, seride Yeti için yeterli alanı açacak” dedi. 

Merrigan “Şu anki Yeti’nin üretimi Haziran sonunda bitecek ve yeni nesil Yeti’nin üretimi için hazırlık başlayacak. Avrupa piyasası Yeti için deliriyor, müthiş talep var. Modelin yedinci yılında bile hala daha fazla üretime ihtiyaç var hatta talebi karşılamakta zorlanıyoruz” diye konuştu.

 

Yeni Skoda Yeti 2017 yılı ortalarında tanıtılacak. Yıl sona ermeden otomobili Avrupa yollarında görebiliriz.

Son Güncelleme : 27 Şubat 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo