Yeni Skoda Yeti 2017 Cenevre'ye Geliyor

Ototeknikveri     28 Şubat 2017 10:20

Kamuflajsız şekilde ilk kez görüntülenen yeni kasa 2017 Skoda Yeti önümüzdeki günlerde Cenevre Otomobil Fuarı’nda dünya prömiyerini gerçekleştirecek.

Yeni Skoda Yeti 2017 Cenevre'ye Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2017 Skoda Yeti Çek Cumhuriyeti’nde kamuflajsız şekilde görüntülendi, otomobilin dış cephesi tamamen ortaya çıktı. Casus fotoğraflarda 2017 Skoda Yeti’nin daha küçük Skoda Kodiaq ile yandan ve arkadan çok benzer göründüğü anlaşılıyor. Yan kısım C sütununa kadar Seat Ateca ile de benzer görünüyor, arkada ise çok daha büyük bir yan pencere var. Arka lambalar Skoda Kodiaq ile benzer. Yeni nesil Yeti öncekinden büyük oranda farklı. 2017 Skoda Yeti’nin VW Tiguan ve Seat Ateca ile aynı üç ve dört silindirli TSI benzinli ve dört silindirli TDI dizel motorlar ile gelmesi bekleniyor. Motorların silindir hacimleri 1.0 – 2.0 litre arasında değişiyor. 6 vitesli manuel ve 7 vitesli çift debriyajlı otomatik şanzımanlar, önden çekişli sürüş sistemi, ayrıca dört çekişli sürüş sistemi ise otomobilde yer alacak diğer güç aktarım mekanizması seçenekleri. 

Kodiaq gibi yeni Yeti de ömrünün ilerleyen dönemlerinde Scout ve Sportline versiyonlarına sahip olabilir. 2017 Skoda Yeti’nin dünya prömiyeri Mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapılacak, model ilerleyen aylarda Avrupa’da satışa çıkacak.

Son Güncelleme : 01 Mart 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo