Yeni 2017 Jeep Compass özel modellerle birlikte Cenevre’de

Ototeknikveri     02 Mart 2017 10:00

Patriot ve önceki nesil Compass modellerinin yerini alacak yeni Jeep Compass Avrupa topraklarına ilk kez 2017 Cenevre Otomobil Fuarı’nda ayak basacak.

Yeni 2017 Jeep Compass özel modellerle birlikte Cenevre’de
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Daha önce 2016 LA Auto Show’da tanıtılan yeni kompakt SUV için basın konferansı 7 Mart günü yapılacak. Jeep, modelin Kuzey Amerika versiyonu ile Avrupa versiyonu arasında bir fark olup olmayacağını henüz açıklamadı. Şimdilik sadece 17 farklı güç aktarım mekanizması seçeneğinin ve otantik Jeep tasarımının “sınıfının en iyi 4x4 off-road yeteneği” ile birlikte Avrupa versiyonunda da bulunacağından söz edildi. Kompakt SUV’nin Avrupa prömiyerine ek olarak, Jeep aynı zamanda Cenevre’ye üç özel sürüm modelini de getirecek. Bunlardan ilki Avrupa’da yılın ikinci çeyreğinde piyasaya çıkacak Wrangler Rubicon Recon. Cherokee ve Renegade için son iki yılda çıkartılan Night Eagle özel serisi de şimdi Grand Cherokee ve Wrangler için geliyor. Modeller özgün bir dış cephe, siyah stil bileşenleri, 20 inç ve 18 inç özel jant seçenekleri ile sunuluyor.

 

Grand Cherokee Night Eagle modelinin iç kabini Capri Black deri döşeme koltuklar, perfore süet kaplamalar ve siyah aksan dikişleri, anotlanmış tunç metal aksanlar ile ayrılıyor. Wrangler versiyonunda ise Black McKinley deri koltuklar ve Black Sport Mesh kumaş kaplamalar, deri kaplama direksiyon ile Diesel Gray aksan dikişleri bulunuyor.

Grand Cherokee’ye 250 hp 3.0 litre MultiJet II dizel motor ya da diğer seçenek olan 286 hp 3.6 litre V6 benzinli motor güç veriyor. Wrangler ise 200 hp 2.8 litre turbodizel ve 284 hp 3.6 litre V6 benzinli motor ile geliyor.

 

Bahsi geçen Jeep modellerine fuarda Wrangler Rubicon, Cherokee Overland ve Renegade gibi “Mopar” versiyonları da katılacak.

Son Güncelleme : 03 Mart 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo