2018 Mercedes E Serisi Cabriolet Tanıtıldı

Ototeknikveri     03 Mart 2017 12:05

Mercedes-Benz E-Serisi’ni yeni Cabriolet modeli ile tamamlıyor. Yeni model, Station, Coupe ve E-Terrain modellerinin ardından geliyor.

2018 Mercedes E Serisi Cabriolet Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Daha küçük ve daha sportif C-Serisi ile daha büyük ve şık S-Serisi cabriolet otomobillerin arasında konumlanan E-Serisi Cabriolet, coupe versiyonun çizgilerine ve gövde şekline sadık kalıyor, metal tavanın yerine ise açılabilir bez tavan kullanıyor. Sonuç zamanın sınavına dayanabilecek bir tasarımla çok şık görünümlü bir otomobil. E-Serisi’nin bez açılır tavanı koyu kahverengi, koyu mavi, koyu kırmızı ya da siyah renklerde tercih edilebiliyor. Tavan saatte 50 km’ye kadar hızlarda 20 saniyede açılıp kapatılabiliyor. Tavanın açık konumdayken içinde bulunduğu bagaj ise 385 litre kapasiteye sahip. Açılabilir tavan da bölmenin içindeyken bu kapasite 310 litre oluyor. Dış boyutlardaki artış (123mm / 4.8 inç daha uzun, 74mm / 2.9 inç daha geniş), önceki modelden 113 mm/4.5 inç daha uzun aks aralığı ile birlikte yeni modelde geniş kullanım alanı sağlıyor. Arka yolcular ilave 102 mm bacak mesafesi ile konforlu yolculuk edebiliyor.

Daha önce de olduğu gibi, yeni E-Serisi Cabriolet pek çok diğer opsiyonel olarak AIRCAP otomatik rüzgar kesme sistemi ve AIRSCARF boyun seviyesinde ısıtma sistemi ile geliyor.

İlk kez, Mercedes müşterilerine 4MATIC dört çekişli sürüş sistemi seçeneği de sunacak. Model Kuzey Amerika’da E400 Coupe’de 329 hp güç çıkışına sahip 3.0 litre V6 biturbo motor ve 9G-TRONIC dokuz vitesli otomatik şanzımanla gelecek. 400 hp üzeri güç çıkışına sahip bir 3.0 litre V6 turbo motorla E50 AMG versiyonu da gelecekte sunulabilir.

Avrupa ve başka bazı piyasalarda coupe ile benzer bir benzinli ve dizel motor serisi sunulması bekleniyor. 2.0 litre turboşarjlı benzinli ve dizel dört silindirli motorlar daha önce bahsi geçen E400 ve E50 AMG’nin yanı sıra, 241 hp E300 ve 191 hp E220d giriş seviyesi modellerle gelebilir.

 

E-Serisi Cabriolet’nin ilk tanıtımı gelecek hafta Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapılacak. Model bu yılın ikinci yarısında piyasaya çıkacak.

Son Güncelleme : 04 Mart 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo