1.6 Dizel Otomatik Jeep Renegade Türkiye’de Detaylar

Ototeknikveri     06 Mart 2017 09:04

Jeep Türkiye'den 1.6 dizel otomatik Renegade atağı geldi. Renegade bu sayede Opel Mokka'nın ülkemizde yakaladığı başarıyı hedef alıyor.

1.6 Dizel Otomatik Jeep Renegade Türkiye’de Detaylar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Jeep markasının daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan ve büyük beğeni ile karşılanan Renegade modelinin dizel otomatik versiyonu, mart ayı itibariyle ülkemizde de satışa sunuldu. Jeep Renegade’in 1.6 litre turbo dizel motor ve 6 ileri DDCT otomatik şanzımanlı versiyonları, Longitude ve Limited isimli iki ayrı donanım seçeneğiyle tercih edilebiliyor. 1.6 litre turbo dizel motor ve 6 ileri DDCT otomatik şanzımanlı Renegade’ler Longitude seviyesi ile 123 bin 850 TL’lik anahtar teslim fiyatıyla satışa sunuluyor. Jeep Renegade 1.6 120hp DDCT Limited Dizel (Otomatik) Std olarak anılan bir üst versiyonda ise fiyat 139.500 TL'ye ulaşıyor.

 

Arazi araçlarının ikonik markası jhaline gelen Jeep, geçen yıl dünya genelinde bir milyonluk satış barajını aşarak yine dikkatleri üzerine çeken bir performans sergiledi. Jeep ürün gamının en kabiliyetli küçük SUV’si Renegade’in dizel otomatik kombinasyonları ise Mart ayıyla birlikte Türkiye’de de satışa sunuldu. Bu segmentte 1.6 dizel otomatik kombinasyonu ile Opel Mokka'nın yakaladığı başarıyı hedef alan Jeep, daha önce bu birliktelik ile sunulmaya başlanan Fiat 500X'in bekleneni verememesine nedeniyle Tofaş çatısı altında temsil edilen marka için daha büyük önem taşıyor. 123 bin 850 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla segmentinin sınırlarını zorlayan Renegade'in satış performansını önümüzdeki günler gösterecek.

 

Otomatik şanzımanlı ve 120 HP’lik dizel motorlu Jeep Renegade, 178 km/s’lik son hıza ulaşabilirken, 100 km’de ortalama 4.6 litrelik ekonomik yakıt tüketimiyle ön plana çıkıyor. Dizel otomatik Renegade, 351 litrelik bagaj hacmiyle ve ferah kabiniyle uzun yolculuklar için yeterli bir performans sunuyor. 

Son Güncelleme : 06 Mart 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo