Renault Koleos 2017 Haziran'da Türkiye'de

Ototeknikveri     07 Mart 2017 11:18

Daha önce 2016 sonunda ülkemizde satışa çıkacağı duyurulan yeni Renault Koleos bu yılın yaz aylarında Türkiye'de olacak.

Renault Koleos 2017 Haziran'da Türkiye'de
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault Türkiye tarafından, geçtiğimiz yılın Temmuz ayında yapılan açıklama, yeni Koleos'un 2016 sonunda ülkemizde olacağını belirtiyordu. Ayrıca bu açıklamada 1.6 dizel motor ve otomatik şanzıman birlikteliğinin yer alacağı bildiriliyordu. 2017 Cenevre Otomobil Fuarı kapsamında Renault Türkiye tarafında yapılan yeni bir açıklama, yeni Koleos'un geliş tarihinin 2017 Haziran'a sarktığını belirtirken, motor seçeneklerinde 1.6 dizelin sadece manuel şanzıman ile sunulacak diye belirtilmesi dikkatleri üzerine çekti. İşte Renault Türkiye tarafında yapılan o açıklama;

 

Nisan 2016’da Beijing, Çin’de ilk gösterimi gerçekleştirilen ve Avustralya, Asya, Körfez bölgesi ve Güney Amerika’nın bazı ülkelerinde satışta olan Yeni Koleos Haziran 2017’de Avrupa’da ve Türkiye’de pazara sunuluyor. Koleos, SUV stilini D sedan bir aracın konforu ve zarafeti ile bir araya getiriyor. Koleos, markanın R-LINK 2 multimedya sistemi ve yedi inçlik dokunmatik ekranı ile donatılmış olacak. Avrupa haritası, Bluetooth bağlantısı, dijital radyo ve Apple CarPlay ve Android Auto ile uyumlu bağlantı teknolojileri de kullanıma sunulacak. Yeni Koleos’da 18-inç alaşımlı jantlar, Pure Vision LED farlar, Riviera deri döşeme (Titane Siyahı, Platin Grisi veya Sienne Kahve seçenekleriyle) ve iç mekan ambiyans aydınlatması ile sunulacak. Araçta aynı zamanda geri görüş kamerası ve R-LINK 2, ilgili bağlantı teknolojili hizmetler ve 8.7-inçlik dokunmatik ekranda da bulunacak.

Yeni Koleos INITIALE PARIS Renault’nun eller serbest Easy Park Assist sistemi ve 12 yüksek performanslı hoparlöre sahip son teknoloji BOSE® audio sistemiyle sunuluyor.

Yeni Koleos dört farklı motor seçeneği sunuyor: Energy dCi 130 4x2 (altı vitesli düz şanzımanla), Energy dCi 175 4x4 (altı vitesli düz şanzımanla), Energy dCi 175 (4x2 X-Tronic şanzımanla) ve Energy dCi 175 (4x4 X-Tronic şanzımanla).

Son Güncelleme : 07 Mart 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo