2017 Hyundai Sonata Güney Kore’de tanıtıldı

Ototeknikveri     10 Mart 2017 03:18

Makyaj operasyonu ile tazelenen 2017 Hyundai Sonata yaz aylarında satışa çıkacak.

2017 Hyundai Sonata Güney Kore’de tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai güncellenen 2017 Hyundai Sonata modelini kendi evi Güney Kore’de tanıttı. Güncellemeyle birlikte sedan otomobilin stili yenilendi, yeni donanım ve sportif Turbo versiyon eklendi. Basamaklı ön panjur ve onu çevreleyen dar farlar ile LED gündüz sürüş ışıkları, modifiye edilmiş tamponlar, yeni 18 inç alaşım jantlar, yenilenmiş arka lambalar ve bagaj kapağında geniş “SONATA” logosu yeni Sonata’nın öne çıkan özellikleri arasında. Daha önce bagaj kapağında bulunan plaka ise daha aşağıya, tampona alınmış. 2.0 litre turboşarjlı motorlu model, sportif bir versiyon olarak daha agresif bir stil ile geliyor. Özgün deseni ile ön panjur, siyah çerçeveli farlar, çevresi siyah gündüz sürüş ışıkları ve siyah alt tampon bu versiyonun öne çıkan özelliklerinden. Siyah yan aynalar ve kapı tutacakları, arkada difüzör ve çift egzoz boruları dış cephe stilini tamamlıyor.

İçeride, güncellenen Hyundai Sonata yeni üç kollu direksiyon ve ses sistemi ile havalandırma/klima kontrolleri için “piano tuşu” tipi butonlar ile geliyor. Turbo versiyonda düz dipli direksiyon ve sportif ön koltuklar ile vites kolu bulunuyor. 7.0 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi standart ancak opsiyonel olarak 8.0 inç AVN sistemi de sunuluyor. Orta konsolda kablosuz akıllı telefon şarj özelliği ve konsolun arka kısmında ilave USB şarj portu da bulunuyor.

 

Motor ve şanzıman bakımından şu ana kadar Hyundai’nin açıkladığı tek değişiklik 2.0 litre T-GDI motorlu modelde 8 vitesli otomatik şanzıman ve 1.6 litre T-GDI modelde direksiyon üzerinde vites değiştirme pedalları. Güncellenen Hyundai Sonata, yaz mevsimi başında piyasada olacak.

Son Güncelleme : 10 Mart 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo