Mazda'nın Yeni CX-5 modeline Yoğun İlgi

Ototeknikveri     14 Mart 2017 03:39

Mazda yeni CX-5 modeline artan talebi karşılayabilmek için, aracın Hofu Fabrikası'nda da üretecek

Mazda'nın Yeni CX-5 modeline Yoğun İlgi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mazda Kasım ayından itibaren yeni Mazda CX-5 crossover SUV otomobilini Hiroşima fabrikasının yanı sıra, Yamaguchi bölgesindeki Hofu fabrikasında üreteceğini açıkladı. Üretici bu sayede hızlı ve esnek bir şekilde dünyada artan SUV taleplerine cevap verebilecek. Mazda crossover otomobillerdeki talep değişikliklerine esnek şekilde yanıt verebilecek bir üretim sistemi yaratmayı hedefliyor. Firma orta vadeli yapısal reformunun ikinci safhası kapsamında, 2019 yılı Mart ayına kadar dünya çapında 1.65 milyon adet satışa ulaşmaya çalışacak. Geçen yılın Aralık ayında firma Mazda CX-3 yarı kompakt crossover otomobili Hiroşima fabrikasının yanı sıra Hofu fabrikasında da üretmeye başladı.

Şubat ayında Japonya’da piyasaya sürülen yeni CX-5 yoğun ilgi görüyor. Yaklaşık bir ayda satışlar beklentileri aşarak 16 bin 639 adete ulaştı.

Firmanın global üretimden sorumlu yöneticisi Masatoshi Maruyama üretimin Hofu fabrikasında da yapılacak olması ile ilgili “CX-3 ile olduğu gibi, CX-5’in üretiminin de Hofu fabrikasında yapılması fabrikalar ve modeller arasında bize esneklik sağlayacak bir üretim ağı yaratma hedefimizin bir parçası. Müşterilerimize istedikleri crossover otomobilleri mümkün olan en hızlı sürede teslim edebilmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Son Güncelleme : 14 Mart 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo