Volvo Yeni XC60 ile Bağlantılı Hizmetler Programını Yeniledi

Ototeknikveri     15 Mart 2017 02:17

Volvo global bağlantılı hizmetler programını ve ödüllü Sensus araç içi kullanıcı arayüzünü güncelledi. Yeni arayüz ilk olarak yeni XC60 ve 90 Serisi otomobillerde kullanılacak.

Volvo Yeni XC60 ile Bağlantılı Hizmetler Programını Yeniledi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volvo’nun Volvo On Call akıllı telefon uygulamasının bir parçası olan inovatif In-Car Delivery servisi bu yıldan itibaren 5 ülkeye daha yayılacak. İlk olarak 2015’te çıkan bu servis otomobilinize yapılacak teslimatlar için tek seferlik dijital erişim sağlıyor. Volvo Global Tüketici Deneyimi Başkan Yardımcısı Björn Annwall, güncellemeyle ilgili açıklamasında “Bu sadece başlangıç. Sektördeki en kapsamlı ve en müşteri odaklı servislerimizden birisinin çıkışı şimdi hız kazanıyor. Önümüzdeki aylarda Volvo müşterileri daha da kolay kullanım sunan ve zaman kazandıran pek çok yeni servisle karşılaşacak” dedi.


 
Yeni servislerin eklenmesini desteklemek için, firmanın bağlantılı akıllı telefon uygulaması Volvo On Call tamamen yeniden tasarlandı. Uygulama artık piyasadaki en yaygın bağlantılı otomobil platformlarından birisi. 2017 yılı sonu itibariyle Volvo On Call yaklaşık 50 ülkede kullanılabilecek, Volvo’nun global satışlarının %90’ını kapsayacak.

Volvo On Call uygulamasının yaygınlaşması ve popülerliğindeki organik büyümenin temelinde müşterilerin otomobillerinin özelliklerine ve servislerine uzaktan erişme isteği yatıyor. Volvo’nun Volvo On Call ile sergilediği yaklaşım gücünü firmanın sürücülere hayatı kolaylaştırma hedefinden alıyor.

Volvo otomobil sahipleri artık navigasyon destinasyonlarını takvimlerine göre doğrudan otomobile gönderebiliyor, yakınlarındaki akaryakıt istasyonlarını bulabiliyor, hatta büyük otoparklarda ya da tanımadıkları şehir sokaklarında otomobillerini bulmak için akıllı telefon uygulamasından yardım alabiliyorlar.

 

Björn Annvall “Volvo On Call otomobile uzaktan erişim uygulamasından Volvo müşterilerinin geniş bir bağlantılı servisler koleksiyonuna ulaşabilecekleri bir platforma dönüştü. Otomobil teknolojisindeki bu değişimlerin ön cephesindeyiz. İleride Volvo On Call akıllı telefon uygulamalarına erişebilmek için bir Volvo sahibi olmanız bile gerekmeyecek.” diyor.

 

Yeni Volvo XC60 Sensus ana ekran güncellemeleri

İsveçli marka yeni XC60 ve 90 Serisi otomobillerde Sensus kullanıcı arayüzünü yeniledi ve iyileştirdi, kullanım kolaylaştırıldı ve daha modern bir tasarım getirildi.

 

Volvo Yazılım ve Elektronikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Ödgard Andersson “Müşterilerimizin kullanıcı arayüzümüzle etkileşimi hakkında daha çok bilgi edindikçe mantığı ve tasarımı iyileştirdik. Güncellenen arayüz otomobilde temel uygulamalardan birisi olan navigasyon deneyimine odaklanıyor.” diyor.

Yeni Volvo On Call güncellemeleri markanın tüm modellerine yayılacak, geriye dönük şekilde 2012 yılına kadar olan Volvo On Call destekli otomobillere de uygulanabilecek. Sensus kullanıcı arayüzü tasarımı yeni XC60’ta ve yeni 90 Serisi otomobillerde önceden yüklenmiş olarak gelecek. Mevcut 90 Serisi otomobillere güncelleme bir sonraki servise gidişlerinde yüklenecek.

Son Güncelleme : 15 Mart 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo