Yeni Insignia Country Tourer’den fotoğraflar

Ototeknikveri     23 Mart 2017 03:01

Opel’in yeni Insignia Sports Tourer için çıkardığı yeni versiyon Country Tourer önümüzdeki aylarda çıkacak.

Yeni Insignia Country Tourer’den fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Insignia Grand Sport’un Cenevre’de tanıtılmasıyla birlikte, 2017 yılı Opel Insignia için önemli bir yıl haline geldi. Opel’in imajını güçlendiren Insignia serisine geçen yıl Sports Tourer station versiyon katılmıştı. Şimdi de üçüncü Insignia versiyonu Country Tourer geliyor. Fotoğrafçıların görüntülediği Country Tourer yüksek binişli bir off-road otomobili. Görüntülerde otomobilin halen kamuflajlı olduğu anlaşılıyor. VW Passat Alltrack gib modeller ile rekabet edecek yeni model aslında sürpriz değil. Opel önceki nesil Insignia için de bir Country Tourer versiyonu yapmış ancak bunu 2015 yılında seriden çıkartmıştı. Casus fotoğraflarda otomobilin tamponlarında, tekerlek bombelerinde ve yan eteklerinde bolca siyah plastik kaplama görülüyor. Farlar ise yeni yuvalarında konumlandırılmış. Biniş yüksekliği de önceki nesile göre daha fazla gibi görünüyor.

 

Önceki Country Tourer standart olarak dört çekişli sürüş sistemiyle geliyordu. Bu modelde de aynı gelenek sürdürülebilir. Şu an dört çekişli sisteme uygun tek motor seçeneği 256 hp turboşarjlı 2.0 litre benzinli motor. Opel’in planları arasında bir dizel seçenek de var.

 

Casus fotoğraflara bakacak olursak, otomobilin tanıtımı çok da uzak değil gibi görünüyor. 2017 yılı sonu itibariyle kamuflajlar kaldırılabilir. Country Tourer üst seviye bir Insignia modeli, dolayısıyla fiyatı standart Sports Tourer station modelinden biraz daha yüksek olacaktır.

Son Güncelleme : 23 Mart 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo