SEAT SUV atağını üçüncü modelle güçlendirecek

Ototeknikveri     24 Mart 2017 11:12

SEAT’ model portföyünü büyütmeye devam ediyor. Firma Ateca ile başlayan ürün atağını, amiral gemisi haline gelecek üçüncü SUV’sinin çıkışıyla devam ettirecek.

SEAT SUV atağını üçüncü modelle güçlendirecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu yeni SUV başarılı Ateca’nın bir segment üstünde konumlanacak, 5 ve 7 koltuklu versiyonlarla çıkacak. Yeni modelin bayilere 2018’de ulaşması bekleniyor. Bundan önce, bu yılın ikinci yarısında, SEAT Arona’nın lansmanına başlayacak. Arona kompakt crossover Martorell fabrikasında Ibiza ile aynı platform üzerine inşa edilecek. Duyurulan yeni SUV ise Wolfsburg’daki Volkswagen fabrikasında üretilecek ve MQB A2 platformunu kullanarak SEAT ile Volkswagen Grup arasındaki sinerjiyi güçlendirecek. SEAT Başkanı Luca de Meo yeni SUV ile ilgili fikirlerini şöyle ifade etti: “Bu otomobil bize yeni müşteriler getirecek, marka imajını güçlendirecek ve karlılığa katkıda bulunacak. Model Barcelona’da tasarlandı, Almanya’da inşa edildi. Yeni SUV’nin Wolfsburg’da üretilmesi SEAT ile Volkswagen arasındaki bağları güçlendirecek”.

 

SEAT’ın yeni SUV’si ürün atağını 2017 yılının ötesine de taşıyacak ve firmanın gelecek yıllardaki finansal sonuçlarını iyileştirecek. Yeni SUV’nin duyurusu da SEAT’ın yıllık sonuçlarının açıklandığı toplantıda yapıldı. Firma tarihinin en iyi mali sonuçlarını açıkladı, 2016’da 143 milyon euro işletme karı elde ettiğini duyurdu.

Son Güncelleme : 26 Mart 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo