Yeni nesil 2018 Mercedes-Benz CLS görüntülendi

Ototeknikveri     27 Mart 2017 12:27

Mercedes CLS dört kapılı coupe yeni casus fotoğraflarla ortaya çıktı.

Yeni nesil 2018 Mercedes-Benz CLS görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes’in ürün atağı 2017 yılında da yeni CLS’nin tanıtımı ile devam edecek. Yeni model Audi A7 Sportback ve BMW 6 Serisi Gran Coupe ile rekabet edecek. Casus fotoğrafçılar yeni Mercedes’i bu kez daha ayrıntılı görüntüledi. Yeni CLS’nin artık daha az kamuflajla dolaştığı ancak hala epey örtülü olduğu görülüyor. Ön kısımda yeni, daha ince farları ve revize edilen ön panjuru fark edebiliyoruz. Burun kısmı daha düz. Otomobilin bel çizgisi arkaya doğru yükseliyor. Arkadaki en belirgin tasarım değişiklikleri arka lambalarda. Piyasadaki modelin köşegen şekilli lambalarının aksine, yeni lambalar yatay ve S-Serisi coupe ile benzer hale geliyor. Piyasaya çıktığında, bir sonraki CLS'nin, platformunu ve bazı motorlarını yeni E-Serisi ile paylaşması bekleniyor ancak CLS dikkat çekici derecede daha uzun ve geniş bir otomobil olacak. Buna rağmen, E-Serisi ile aynı platformu paylaşması nedeniyle bir sonraki CLS'nin aslında CLE olarak adlandırılacağı da iddia ediliyor.

 

CLS, 2005'te tanıtıldı, dört kapılı tipi ve 2+2 oturma düzeniyle birlikte gösterişli duruşu ile ön plana çıktı. Mevcut model 2011 yılında piyasaya sürüldü ve 2014'te güncellendi. Mercedes 2011'de çıkan nesle Final Edition versiyonu ile şimdiden veda etti ancak yeni neslin çıkışına biraz daha var.

 

Yeni nesil için 2017’nin ikinci yarısında tanıtım yapılması, otomobilin 2018 yılı içinde bayilere ulaşması bekleniyor. Station CLS’nin satışlarının yavaş gitmesi nedeniyle bu kez bir station versiyon göremeyebiliriz.

Son Güncelleme : 27 Mart 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo