Yeni Ssangyong Rexton ortaya çıktı

Ototeknikveri     27 Mart 2017 08:51

Y400 kod adı ile anılan büyük SUV Ssangyong'un amiral gemisi modeli olacak ve satışa çıktığında fiyatı 37.000 doların altında olacak.

Yeni Ssangyong Rexton ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Ssangyong Rexton ortaya çıkarıldı ve modelin adı bu hafta Seul Otomobil Fuarı!nda ilk kez kamuoyu önünde olacağı doğrulandı. SUV, Rexton adını uluslararası alanda sürdürecek ancak model Kore'de G4 Rexton olarak anılacak ve arkadan çekişli veya dört tekerlekten çekişli olarak satışa sunulacak. Model bu yılın ilk yarısında Kore'de ve 2017 yılının sonuna kadar diğer pazarlarda Apple Carplay, Android Auto, '3D Çevre Görünümü' ve 9.2 inç bir ekranı da içeren yeni teknolojiler ile satışa çıkacak. Ssangyong, yeni Rexton'un güvenlik konusunda da iddialı olduğunu söylüyor. Üretim modelinin ilk resmi görüntüleri, SUV'nin geçtiğimiz yıl Paris otomobil fuarında gösterilen LIV-2 konseptinden büyük oranda esinlendiğini gösteriyor. Koreli üretici, modelin dengeli bir ağırlık dağıtımı ve güçlü çekme kabiliyetinin yanı sıra kalite bakımından da önceki modelden çok ileride olduğunu belirtiyor.

 

Yeni Rexton 4850 mm uzunluğunda, 1920 mm genişliğinde, 1800 mm yüksekliğinde ve 2864 mm'lik bir aks mesafesine sahip. Büyük SUV pazarında ana rakip Hyundai Santa Fe olacak ve bu ölçüler Ssangyong'un modelinin Hyundai rakibinden daha büyük olduğunu gösteriyor.

 

Yeni Rexton, Ssangyong'un serisinin amiral gemisi modeli olarak Korando'nun üstünde konumlanacak. Cenevre Otomobil Fuarı'nda XAVL konseptiyle önizlenen yeni yedi koltuklu SUV de Rexton'un altına gelecek.

 

Yeni model 2.2 litrelik bir dizel ve 2.0 litrelik turbo benzinli motor seçeneklerine sahip olacak, ekipmana şeritten çıkış uyarısı ve otomatik fren sistemleri de dahil olacak. Fiyatın 37.000 dolar altında tutulması, böylece 40.000 dolarlık Santa Fe'ye karşı avantaj elde edilmesi öngörülüyor.

Son Güncelleme : 28 Mart 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo