Makyajlı 2018 Mercedes-Benz S-Serisi ortaya çıktı

Ototeknikveri     29 Mart 2017 12:30

Mercedes-Benz'in segmentini tanımlayan S-Serisi, ömrünün ortalarında makyajlandı. Makyajlanan model Nisan ayında New York ve Şangay fuarlarında yapılacak dünya prömiyerlerinden önce kamuflajsız görüntülendi.

Makyajlı 2018 Mercedes-Benz S-Serisi ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Son gelen fotoğraflar zarifçe yeniden tasarlanmış 2018 S-Serisi sedanın ön ve arka kısımları ile güncellenmiş iç kabininin kamuflajsız görüntülerini sunuyor. 2018 modelinin temel değişiklikleri arasında, yeniden tasarlanan tamponlar, arkada yeni egzoz boruları, arka lambalarda bazı değişiklikler ve üç katmanlı LED şeritlerle yenilenmiş 'Multibeam' farlar bulunuyor. Yeni farlar yoldaki diğer sürücülerin gözünü kamaştırmadan uzun farları kullanma imkanı veriyor. Iç kabinde Coupe model ile aynı üç kollu direksiyon bulunuyor. Ayrıca, genişletilmiş dijital kontrol ve bilgi-eğlence paneli Mercedes'in iki ekranı ayıran çerçeveyi kaldırmasıyla birlikte daha da büyümüş. Orta konsolun alt kısmına da bazı küçük değişiklikler yapıldığı görülüyor. Multimedya sistemine dokunmatik pedin yanı sıra jest kontrolü özelliği de eklenmiş.

 

Resimlerden birinde, en son 1970'lerin sonundan 1990'ların başlarına kadar piyasada kalan ikonik S-Serisi modeli W126'da kullanılan 'S560' ismini görüyoruz. Yeni model S550'nin yerini alacak, Mercedes'in yeni 4.0 litre iki turboşarjlı V8 motoru ile gelecek. Bu motor 476 hp güç çıkışı ile, 449 hp 4.7 litre bi-turbo V8 motordan daha güçlü, aynı zamanda %12 yakıt tasarrufu sunuyor.

 

Güncellenmiş S-Serisi, Mercedes'in yeni M 256 altı silindirli benzinli motoru, elektrikli kompresör ve entegre başlatıcı - alternatör ile birlikte geliyor. Bu sayede altı silindirli motorlaın yakıt verimliliği V8 performansı ile biraraya geliyor.

 

2018 S-Serisi, yeni yazılım ve donanımlar sayesinde gelişmiş otonom yeteneklere sahip bir dizi yeni sürüş yardım sistemleri de sunacak. Bunlar, S-Serisini tamamen otomatik park etmeye hatta otobanda belli sürelerle direksiyonu tamamen otomobilin kendisine bırakmaya imkan verecek.

 

Yenilenen S-Serisi satışları, yılın üçüncü çeyreğinde dünya çapında başlayacak; daha lüks Maybach versiyonunun yanı sıra Coupe ve Cabrio versiyonları da olacak.

Son Güncelleme : 29 Mart 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo