2018 BMW X7 Münih’te görüntülendi

Ototeknikveri     30 Mart 2017 09:16

BMW’nin en büyük ve en lüks SUV’si X7 bu hafta Münih’te görüntülendi. Son bir kaç yıldır lüks segmentinde de SUV’lere talep artıyor. Yeni BMW X7 de bunun bir yansıması.

2018 BMW X7 Münih’te görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2016’da Audi’nin sattığı her üç otomobilden birisi “Q” markasına aitti. Macan satışları Porsche’nin toplam 237.778 adetlik satışının yaklaşık %40’ını oluşturdu. Mercedes-Benz ise SUV segmentindeki %34’lük büyümesi ile en çok satan lüks otomobil üreticisi olma ünvanını BMW’ye kaptırmadı. Bu listeye BMW, Jaguar, Bentley ve Maserati’yi de ekleyebilir, hatta Aston Martin (DBX crossover), Lamborghini (Urus), Rolls-Royce (Cullinan) ve Maybach (G65 4x4-2 Landaulet) gibi markalara da yer verilebilir. Bu segmentte başarıyla yarışmak için, BMW önümüzdeki bir kaç yıl içinde çıkartacağı bir dizi SUV otomobil hazırlıyor. Bunlardan birisi de X7. Üç oturma sıralı BMW X7 aynı zamanda markanın ilk 7 kişilik otomobili olacak. Modelin lüks seviyesi Range Rover ile benzer olacak hatta Range Rover Autobiography serisi ile yarışacak düzeyde özel donanım seviyeleri olacak. Yani yeni SUV için sadece BMW’nin en büyük otomobili değil, en lüks otomobili de diyebiliriz.

Yeni model pek çok stil özelliğini küçük kardeşi X5 ile paylaşacak. Buna rağmen X7 daha uzun olacak ve arka kısmı X5’ten büyük olacak. Modelde güçlü bir motorun habercisi olarak dikdörtgen uçlu egzoz borusu bulunması bekleniyor.

Son Güncelleme : 31 Mart 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo