Güncellenen BMW 2 Serisi Active Tourer 2018’de geliyor

Ototeknikveri     31 Mart 2017 12:21

Görsel ve teknik bakımdan güncellenen MPV en üstünde plugi-n hibrit versiyonun bulunduğu motor serisini devam ettirecek gibi görünüyor.

Güncellenen BMW 2 Serisi Active Tourer 2018’de geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen modelin bir geliştirme otomobili Almanya’da test esnasında fotoğraflandı. Fotoğraflardan tasarım değişikliklerinin özellikle farlar ve tamponlarda yoğunlaştığı anlaşılıyor. Değişiklikler BMW 4 Serisi’nde yapılan yeniliklerle paralel. Bu modelde yeni LED gündüz sürüş ışıklarına ve LED sinyal lambalarına yer veriliyor. İç kabinde, 2 Serisi Active Tourer’in en yeni nesil iDrive multimedya sistemi ile gelmesi bekleniyor. BMW otomobile uyumlanabilir seyir kontrolü (ACC) ve park asistanının yanı sıra başka sürüş yardım sistemleri de ekleyecek.

 

Önden çekişli MPV büyük ihtimalle yeni motorlara sahip olmayacak. Görüntülenen test otomobilinde 224 hp gücündeki 225xe M Sport versiyonuydu. Bu da plug-in hibrit sistemli en üst donanım seviyesi. Sistemde BMW’nin 1.5 litre üç silindirli benzinli motoru ile elektrikli motor birarada bulunuyor. Sistem i8 ile benzer ancak önden motorlu 2 Serisi benzinli motoru ön tekerlekler için, elektrikli eAxle motoru ise arka tekerlekler için kullanıyor.

 

2 Serisi Active Tourer serisinde hibrit versiyonun altındaki modellerin mevcut turboşarjlı üç ve dört silindirli benzinli ve dizel motorlarını devam ettirmeleri bekleniyor. Bunlar 1.5 ve 2.0 litre kapasitelere sahip. Giriş seviyesinin fiyatının fazla değişmesi beklenmiyor. 

Son Güncelleme : 31 Mart 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo