Hyundai SUV serisini Hyundai Kona ile büyütüyor

Ototeknikveri     04 Nisan 2017 12:28

Yeni Kona, Hyundai'nin SUV serisini benzersiz bir kompakt SUV ile genişletiyor.

Hyundai SUV serisini Hyundai Kona ile büyütüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai Motor, 2021 yılına kadar Avrupa'nın önde gelen Asyalı otomobil markası olma yolculuğunun önemli bir kilometre taşına ulaştı. Markanın yeni SUV'sinin adı belli oldu: yepyeni Hyundai Kona. Kona adı, adanın enerjik görüntüsünü ve benzersiz yaşam biçimini yansıtan Hawaii'deki Kona bölgesinden türetilmiş. B-SUV Hyundai Kona, Hyundai'nin Avrupa'da Grand Santa Fe, Santa Fe ve Tucson'dan oluşan SUV ailesinin dördüncü üyesi olacak. Otomobil modern müşterilerin yaşam tarzlarını yansıtan ilerici bir stile sahip. Yeni Hyundai Kona, Hyundai Motor'un 2021 yılı hedefleri için büyük önem taşıyor. Firma söz konusu tarihe kadar 30 yeni model ve türevini piyasaya sürecek. 2001'de ilk piyasaya sürülmesinden bu yana 1.4 milyondan fazla satışla Hyundai'nin SUV alanındaki güvenilirliğini güçlendiren Santa Fe'nin açtığı yoldan gidecek yeni Kona, gerçek bir SUV.

 

Kona adı, Hyundai Motor'un SUV adlandırma stratejisine devam ediyor ve Hawaii adalarının en büyüğü Big Island içinde yer alan Kona bölgesinden türetilmiş. Adanın enerjik görüntüsü ve benzersiz yaşam tarzı yeni Hyundai Kona'nın dinamik karakteriyle uyum sağlıyor.

Gerçek SUV genleri, ilerici tasarım ve üstün özellikleri ile Kona markanın yeni müşterileri çekmek için cazibesini arttırıyor.

 

Yakın gelecekte yeni Hyundai Kona ile ilgili ayrıntılar gelmeye devam edecek.

 

Yeni Hyundai Kona'nın nasıl görüneceği belirsizliğini korurken, yayınlanan dijital çizimler araca ışık tutuyor; İşte bu çizimlerden öne çıkanları;

Son Güncelleme : 04 Nisan 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo