2018 Subaru Outback yenilenen stili ile New York'a geliyor

Ototeknikveri     07 Nisan 2017 01:20

Subaru'nun en çok satan modeli olan 2018 Outback, Chicago Auto Show'da tanıtılan 2018 Legacy örneğini takip ederek New York Otomobil Fuarı için hafifçe güncellendi.

2018 Subaru Outback yenilenen stili ile New York'a geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Subaru Outback, stil bakımından hafif revizyonlarla geliyor ancak daha konforlu ve güvenli olması için kaputun altında önemli gelişmeler var. Subaru, daha yumuşak bir sürüş ve daha keyifli bir sürüş deneyimi sunmak için amortisör, direksiyon ve fren sistemi de dahil olmak üzere Outback'in şasisinde bir dizi iyileştirmeler yaptı. CVT şanzıman şimdi daha sessiz ve kısa aralıklı bir zincire sahipken, gürültüyü daha da azaltmak için motor zamanlamasında ayarlama yapıldı. Ön camlarda ses yalıtımı ön koltuk alanını daha da sessiz kılarken, kapı aynaları da rüzgar sesini azaltmak için yeniden şekillendirilmiş. Subaru, arkadaki yolculara ulaşan gürültü seviyelerini azaltmak için ise arka tekerlek yuvalarını kalınlaştırdı. 2018 model yılı revizyonları arasında ayrıca, LED farlar ve uzun far asistanı ile birlikte kullanılabilen direksiyon etkileşimli farlar da dahil olmak üzere bazı sürücü destek sistemleri de bulunuyor.

 

Kabin daha iyi kalitede malzemelerden üretildi ve yeniden tasarlanan orta konsol ile birlikte, gelişmiş multimedya özelliklerine sahip 6.5 inç veya isteğe bağlı bir 8 inç multimedya sistemi de mevcut. Premium ve üzeri donanım seviyelerinde gösterge tablosunda özel dikişler bulunurken, Limited ve Touring modellerinde bu dikişler koltuklar ve kapı panellerinde de kullanılmış.

Klima sistemi, kabini daha çabuk soğutmak için yenilendi, ayrıca sıcaklık göstergesi kontrol kadranı içine yerleştirildi. Subaru kullanıcılar için Outback modelini hayatlarını kolaylaştıracak şekilde daha da geliştirmek istemiş ve bu çeşitli detaylara da yansımış. Örneğin artık otomobilin kontağı kapatıldıktan sonra da kabinde bir süre daha elektrik çalışmaya devam ediyor, ayrıca saat büyütülmüş ve daha kolay okunur hale getirilmiş.

 

Modelde aralarından seçim yapabileceğiniz iki motor var: 175 hp'lik 2,5 litrelik dört silindirli motor ve 256 hp gücünde altı silindirli 3.6 litre boksör motor. Her iki motor da standart Lineartronic CVT vitesle çalışıyor. Viteste artık yedi vitesli manuel mod da var. Direksiyon üzerindeki kanatlardan vites geçişi yapılabiliyor.

 

Subaru'nun simetrik dört tekerlekten çekiş sistemi Aktif Tork Yönlendirme ile gelirken, aktif ön panjur sistemi yakıt ekonomisini geliştirmeye yardımcı oluyor. Tüm modellerde yerden yükseklik 22 cm.

 

Subaru, 2018 Outback modelini 12 Nisan'da New York Auto Show'da tanıtacak ve bu yaz ABD pazarında satışa çıkartacak.

Son Güncelleme : 07 Nisan 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo