Çin'e özel yeni BMW 5 Serisi Li'den görüntüler

Ototeknikveri     08 Nisan 2017 04:50

Çin'e özel uzun aks mesafeli 2017 BMW 5 Serisi'nin ilk resmi görüntüleri, 19 Nisan'da Şanghay Otomobil Fuarı'nda yapılacak galadan önce internete düştü.

Çin'e özel yeni BMW 5 Serisi Li'den görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu fotoğraflar, resmi olmayan görüntülerin sızdırılmasından yaklaşık 7 hafta sonra geldi ve fotoğraflarda standart 7 Serisi'yle yarışacak düzeyde bir iç kabine sahip bir orta boy sedan görüyoruz.

5 Serisi Li adıyla Çin'e uyarlanan otomobilin aks mesafesi, arka koltuktaki yolculara ek bacak mesafesi sağlamak için 13,3 cm uzatıldı. Dışarıdan bakıldığında, genişletilmiş kapılar uzun aks mesafesinin en belirgin avantajı olmuş.

İç kabin fotoğrafları arka koltuktaki yolcuların otomobilin boyutundaki artıştan maksimum fayda sağladığını gösteriyor, iki koltuk arasındaki lüks deri kaplamayla çevrelenmiş dokunmatik ekran dikkat çekiyor. Arkada 10.25 inç büyüklüğünde iki ekran daha bulunuyor.

Modelin satışları başladığında üç motor seçeneği sunulacak. İlk versiyon 525 Li, 224 hp 2.0 litre turbo dört silindirli motorla gelecek. 530 Li 252 hp gücünde 2.0 litre motora sahip. 540 Li ise 340 hp gücünde, 3.0 litre turboşarjlı sıralı altı silindirli motorla geliyor.

Son Güncelleme : 09 Nisan 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo