Volkswagen T-Roc İlk Kez Göründü

Ototeknikveri     11 Nisan 2017 02:42

Volkswagen'in yeni crossover modeli T-Roc ortaya çıktı. Tiguan'dan daha küçük bir model olacak yeni T-Roc, bir çok model ile mücadele verecek.

Volkswagen T-Roc İlk Kez Göründü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen T-Roc, bu yaz beklenen lansmanının öncesinde ilk kez test esnasında görüntülendi. Son fotoğraflarda neredeyse kamuflajsız görülen otomobilin stili Tiguan'dan esinleniyor ancak kaportası biraz daha küçük ve alçak. T-Roc aynı zamanda yeni Polo'dan da bazı özellikler içeriyor. Yeni fotoğrafların öncesinde otomobilin dijital çizimleri de yayınlanmıştı. T-Roc modelinin boyutu göz önüne alındığında, motorları Polo ve Golf ile paylaşma ihtimali yüksek. Benzinli cephesinde 1.0 Tsi ve yeni 1.5 TSi öne çıkan seçenekler olacak. Dizel seçenekleri 1.6 litrelik ve 2.0 litrelik motorlardan oluşacak ve dört tekerlekten çekiş tüm seride opsiyonel ya da üst donanım seviyelerinde standart olarak sunulacak. Altı ileri manuel ve opsiyonel yedi ileri DSG otomatik şanzıman ise şanzıman seçeneklerini oluşturacak.

 

Yakında Golf'te kullanılacak yarı hibrit sistem de T-Roc serisinde karşımıza çıkabilir. Ayrıca plug-in hibrit (PHEV) ve GTE versiyonlar da planlar arasında. Her iki versiyon da güç aktarma organlarını Golf ile paylaşacak.

T-Roc modelinin boyutları, uzunluğu 4178 mm, genişliği 1831 mm, yüksekliği 1501 mm olan 2014 konseptiyle büyük ihtimalle aynı kalacak. Bu boyutlar Tiguan'dan daha kısa ve alçak.

 

T-Roc başlangıç fiyatının İngiltere'de 19.000 pound civarında olması bekleniyor. Model Temmuz ayında tanıtılacak ve sonbaharda satışa sunulacak. Daha önce başka isimlerle ilgili söylentiler çıksa da üretim modelinin ismi T-Roc olarak belirlendi. 

 

T-Roc, Volkswagen'in geleneksel, pratik yaklaşımı yerine tasarıma önem veren, daha duyusal ve kişiselleştirilebilir seçenekler isteyen müşterilere hitap ediyor. Bu da markanın değişen stratejisine işaret ediyor. 

Son Güncelleme : 11 Nisan 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo