Geleceğe Dönüş Otomobili DeLorean DMC-12 Autoshow'da

Ototeknikveri     11 Nisan 2017 03:41

21 - 30 Nisan 2017 tarihlerinde Generalli Sigorta,Tüyap Fuar ve Kongre Merkez'inde Geleceğe Dönüş filminin en popüler kahramanı olan DeLorean DMC-12 ile ziyaretçileri buluşturuyor.

Geleceğe Dönüş Otomobili DeLorean DMC-12 Autoshow'da
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Türkiye’nin önemli sigorta şirketlerinden Generali Sigorta, geleceğe yön veren sigortacılık anlayışıla, sektörünün ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. 2015 yılından bu yana hizmet ve sigorta sponsorluğunu yaptığı, otomobil aşıklarının sabırsızlıkla beklediği İstanbul Autoshow 2017’ye büyük bir sürprize daha imza atmaya hazırlanıyor. 21 - 30 Nisan 2017 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan İstanbul Autoshow 2017’de, misafirlerini geçmişe götürerek keyifli anlar yaşatmak isteyen Generali, efsane film Geleceğe Dönüş’ün önemli simgesi DeLorean DMC-12 ile araba sevenleri buluşturuyor.

 

Otomotiv dünyasının bugünün ve geleceğin otomobil teknolojilerinin sergileneceği İstanbul Autoshow 2017, Generali’nin şaşırtıcı sürprizine ev sahipliği yapacak. Gösterime girdiği yıllarda başrol oyuncusunun zaman makinasına dönüşen arabasıyla geçmişe ve geleceğe giderek yaşadığı maceraları anlatan Geleceğe Dönüş filminin en popüler kahramanı olan DeLorean DMC-12 ile ziyaretçiler Generali Sigorta farkıyla zamanda nostaljik bir yolculuğa çıkacak.

 

Geleceğin Sigortacılığı Generali ile Şekilleniyor

Türkiye’de dijital sigortacılığı, geliştirmiş olduğu ürün ve hizmetlerin yanı sıra kullandığı teknolojik alt yapı ile geleceğin sigortacılığına yön veren Generali, dünyanın birçok ülkesinde popüler olmuş televizyon dizisi Kara Şimşek’in - KITT’ini 2015 yılında Autoshow fuarına konuk etmişti.

Son Güncelleme : 12 Nisan 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo